• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Patizonové řízky
Napište svůj komentář k receptu

Patizonové řízky

autor: lulup
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Patizonové řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • patizony
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Patizon nakrájíme na 1-1,5 cm silné plátky a obalíme v klasickém trojobalu, smažíme na oleji do zlatova.
2
Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoliv způsob.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Patizonové karbanátky

Patizonové karbanátky

Patizonové nudličky s masem

Patizonové nudličky s masem

Dušené patizonové "zelí"

Dušené patizonové "zelí"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vavi
    vavi | 21. 8. 2014 12:19

    Tendle recept skoušela má sestra ale je veganka takže tam dala jenkořeni a mě to mac chutná ;-)

  • Petra | 19. 7. 2012 13:36

    Patizonky je treba nejen oloupat ale taky vytahnout zrna :-(( takze jsme si moc nepochutnali :-S

  • Petule B. | 2. 4. 2008 01:04

    Jo, patizon je skvela zelenina, i kdyz trochu opomijena. Delame z ni tyto klasicke rizky, nebo i v ruznych obmenach - obalovane s korenim, cesnekem, v testicku, vyborny je i duseny na cesneku a kari. Vhodny i do zapekanych pokrmu. Presto, ze vypada trochu jako UFO, je vynikajici v ruznych upravach! Diky za pripomenuti.

  • JirkaK | 1. 4. 2008 14:58

    Fakt dobre

  • Anonym | 5. 8. 2007 07:07

    zkuste patizon před obalením počesnekovat, to je mňamka

  • Anonym | 3. 8. 2006 15:22

    Patizony nemusíte loupat, teda alespoň já je neloupu a je to dobrý....pokud si to oloupete nic se nestane :-))

  • Anonym | 3. 8. 2006 13:43

    Je potreba tu vec oloupat?

  • Anonym | 9. 10. 2005 16:28

    určitě doporučuji rozetřít česnek se solí, řízky potřít a pak obalit, budou šmrncovatější

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Patizony Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po břeclavsku

Kapr po břeclavsku

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát IV.

DIA vánočka II.

DIA vánočka II.

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky

Jednoduché švestkovo-makové kynuté…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

27
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
24
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
16
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
16
Rajčatový salát s vejci
Rajčatový salát s vejci
16
Bretaňské fazole
Bretaňské fazole

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Dozrávají šípky! Jak je sbírat, sušit a jak správně udělat čaj plný vitaminů?

Dozrávají šípky! Jak je sbírat, sušit a jak správně udělat čaj plný vitaminů?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Patizonové řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact