• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Patizonová směs - bezmasá
Napište svůj komentář k receptu

Patizonová směs - bezmasá

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 51
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Patizonová směs - bezmasá
Patizonová směs - bezmasá
Patizonová směs - bezmasá
Patizonová směs - bezmasá
Patizonová směs - bezmasá
Patizonová směs - bezmasá
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g patizony oloupaný, vydlabaný
    • olej
    • 4
      ks čerstvé žampiony
    • 0,50
      ks červená paprika
    • 1
      ks cuketa mladá, menší
    • koření - dle chuti: Adžika, čubrica, ďábelské, gyros... nebo bylinky dle chuti
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka dle chuti - není nutná

Postup přípravy receptu

1
Očištěný patizon pokrájíme na hranolky, které na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme dozlatova. Po osmažení přidáme pokrájenou papriku, cuketu a žampiony a za občasného promíchání dále zprudka smažíme, aby se směs nezačala dusit. Po osmažení okořeníme, osolíme (nebo přidáme sojovou omáčku), zasypeme solamylem, promícháme, přidáme pár lžic vody a necháme provařit.
2
Podáváme s těstovinami, rýží, bramborem nebo osmaženými tousty. Dozdobit můžeme čerstvou zeleninou nebo bylinkami.
3
Do směsi můžeme přidat šmakouna nebo tofu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Patizonová směs na topinky, tousty...

Patizonová směs na topinky, tousty...

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová polévka s koprem a zakysankou

Patizonová polévka s koprem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Trimila | 20. 8. 2017 00:20

    Neměla jsem čerstvé žampiony, takže jsem na 1,5 dávky směsi dala plechovku naložených. Výborné jídlo, všem chutnalo. Děkuji za recept a chválím. :-)

  • BronislavaP
    BronislavaP | 26. 8. 2015 15:51

    Pro mě naprosto dokonalé jídlo.Doporučuji... <3

  • BronislavaP
    BronislavaP | 26. 8. 2015 15:50

    Výborné jídlo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Bezmasá jídla Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červená paprika Cuketa Koření Olej Patizony Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob)
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Africké kari

Africké kari

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Košíčky z ledových kaštanů

Košíčky z ledových kaštanů

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Pikantní špenátové rolky

Pikantní špenátové rolky

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Výborný jahodový dort

Výborný jahodový dort

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

21
Jablečná buchta
Jablečná buchta
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
19
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
17
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Patizon rychle a chutně
Patizon rychle a chutně
Patizonová (kedlubnová) minutka
Patizonová (kedlubnová) minutka
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Patizonová směs na topinky, tousty...
Patizonová směs na topinky, tousty...
Patizonové karbanátky
Patizonové karbanátky
Patizonové nudličky s masem
Patizonové nudličky s masem
  • Recepty.cz
  • Patizonová směs - bezmasá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact