• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Patizonová omeleta
Napište svůj komentář k receptu

Patizonová omeleta

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Patizonová omeleta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g patizony
    • 3
      ks bílek
    • 0,50
      ks žloutek
    • 0,50
      lžička sůl
    • petrželka
    • pažitka
    • kopr
    • muškátový květ
    • 20
      g máslo
    • 3
      lžíce mléko
    • 3
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Na horkou teflonovou pánev vložíme na nudličky nakrájený, oloupaný, semen zbavený patizon a velmi pomalu dusíme.
2
Když je poloměkký, zalijeme jej těstíčkem z mouky, vajec, posypeme sekanou zeleninou, muškátovým květem, osolíme a necháme péci na mírném plameni dorůžova. Obrátíme a upečeme dorůžova i z druhé strany.
3
Na hotovou omeletu položíme plátky másla, necháme je rozpustit a ihned podáváme. Chutná s brambory, bramborovou kaší nebo pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová polévka s koprem a zakysankou

Patizonová polévka s koprem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi | 6. 9. 2011 16:05

    Mě se to taky rozpadlo, ale na chuti to nic neměnilo, chutnalo to i tátovi a to je to masožravec ;-) ... Nečekala jsem, že to bude tak dobré :-) Po jídle jsem zjistila, že jsem zapomněla dát tu mouku... :-) To maso není špatný nápad, marčelíno :-)

  • Marčelína | 27. 7. 2007 14:17

    Nevím, zda to bylo tím, že jsem nesmažila na oleji, ale omelety se mi při otáčení rozpadly :o) Nezaprášilo se po nich tak, jak jsem doufala, takže příště zkusím přidat i kousíčky masa. Ale děkuji za inspiraci, vůbec jsem netušila, co s podivným patizonem provést :o)

  • Tereza Jarčušková | 14. 11. 2006 13:40

    Použijete na iný účel :)))

  • Josej Friess | 14. 11. 2006 10:05

    Tak tomu nerozumím:3 bílky a půl žloutků.A kde dám těch dva a půl žloutků?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hladká mouka Kopr Máslo Mléko Muškátový květ Patizony Pažitka Petrželka Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Vařený krém do cukroví a řezů

Vařený krém do cukroví a řezů

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

66
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
50
Rýže s pečeným masem
Rýže s pečeným masem
41
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
37
Špagety s nivou a slaninou
Špagety s nivou a…
36
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Patizonová omeleta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact