• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
Napište svůj komentář k receptu

paštika z pečeného masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
paštika z pečeného masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g krůtí maso pečené
    • 100
      g slanina
    • sterilované cibulky perlové
    • paštikové koření 1/2 lžičky
    • 2
      ks vařená vejce
    • 2
      lžíce smetana
    • 50
      g pistácie
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks kapie sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa, případně i s trochou vypečeného tuku, vyškvařenou slaninu, osmaženou cibulku, vejce natvrdo, smetanu a hořčici. Důkladně rozmixujeme dohladka, přisolíme, přimícháme krájené pistácie a okořeníme směsí paštikového koření podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Pomazánka z pečeného celeru

Pomazánka z pečeného celeru

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 7. 2014 14:19

    Hledala jsem kvůli návštěvě recept na paštiku bez vnitřností. Bohužel bych u receptu uvítala víc podrobností - co s cibulkami, co s kápií (nakonec jsem jimi jen ozdobila pečivo s paštikou). Taky mi není jasné, jak moc se mělo maso při pečení upravovat, nakonec jsem teda jen solila. Jako maso jsem použila krůtí prsa (možná by do receptu taky chtělo napsat, co přesně za maso použít) a příště bych určitě volila jinak, mně paštika přišla velmi suchá a vůbec mi nechutnala (ale návštěva toto právě ocenila kvůli dietnosti). Takže za sebe moc nedoporučuji...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 6. 2014 08:22

    Chtěla bych požádat zkušenější o radu k tomuto receptu. Co byste dělali s těmi sterilovanými cibulkami a paprikou, co jsou v ingrediencích, ale v postupu receptu o nich není ani slovo? Přidali kousky do rozmixované hmoty, stejně jako pistácie? Bojím se toho, že tam ta nakyslá chuť zeleniny nebude sedět. Nebo byste je jenom servírovali k paštice? A k tomu pečenému masu, jak byste ho dochucovali? Plnohodnotně nakořenit, nebo třeba jen nasolit s tím, že dochucovat se to bude při mixování? Všem děkuji moc za rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Paštiky a rillettes
Chuťovky Ostatní Svačina Večeře Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Krůtí maso Paštikové koření Pistácie Slanina Smetana Sterilované cibulky Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný dort

Ovocný dort

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Cuketová směs se slaninou

Cuketová směs se slaninou

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

64
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
56
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
31
Hrášková šakšuka
Hrášková šakšuka
24
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
23
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Otevřená zpověď Pagáčové: Po rozchodu s kily navíc a vyrážkou na obličeji

Otevřená zpověď Pagáčové: Po rozchodu s kily navíc a vyrážkou na obličeji

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact