• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • paštika z divočiny
Napište svůj komentář k receptu

paštika z divočiny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
paštika z divočiny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřový bůček
    • 250
      g maso zvěřina=srnčí,daňčí,zajic
    • 50
      g vepřová játra
    • divoké koření mleté
    • červené víno 1/2 dcl
    • 1
      dl smetana
    • 40
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
  • Na ozdobu
    • broskvový kompot 4 půlky
    • 2
      ks křepelčí vajíčka
    • hlávkový salát
    • 4
      lžička brusinky

Postup přípravy receptu

1
Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě. Ke konci dušení podlijeme červeným vínem. Po vychladnutí maso jemně umeleme.
2
Vepřové maso nakrájíme, prosolíme, necháme odležet a pak nahrubo umeleme na masovém mlýnku. Játra umeleme najemno, přidáme zbytek koření, vejce a šleháme za postupného přidávání smetany. K vyšlehaným játrům přidáme jemně umleté maso ze zvěřiny a hrubě umletý bůček. Dobře promícháme s kostičkami slaniny a podle potřeby dosolíme.
3
Směsí naplníme olejem vymazanou paštikovou formu, uzavřeme a necháme ve vodní lázni táhnout asi hodinu a půl. Vychladlou paštiku vyklopíme a nakrájíme. Na talíři plátky paštiky zdobíme kolečky vařených křepelčích vajíček a jako doplněk přidáme brusinkami naplněnou půlku broskve na listu hlávkového salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Dušení Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Brusinky Červené víno Cibule Divoké koření Hlávkový salát Křepelčí vajíčka Maso Olej Slanina Smetana Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Gnocchi jako halušky

Gnocchi jako halušky

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smažené čínské nudle s kuřecím masem…

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

105
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
98
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
65
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
43
Dresing hami mňami
Dresing hami mňami
39
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • paštika z divočiny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact