• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
Napište svůj komentář k receptu

Paštika souseda Slavíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika souseda Slavíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřový bůček tučný
    • 500
      g vepřová játra
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička moučkový cukr
    • 1
      špetka skořice - mletá
    • 5
      lžička sůl 4-5
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      hrst mandle nasekané

Postup přípravy receptu

1
Bůček a játra semeleme dvakrát, pak je paštika jemnější, přidáme vejce, cukr, skořici a dle chuti pepř a sůl. Pořádně promícháme a plníme nejlépe do skleniček od přesnídávek. Sterilujeme za mírného varu 2 hodiny.
2
Je dobré po otevření paštiku spotřebovat do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anny anny | 18. 1. 2007 15:56

    Ne,ne,maso se mele syrové,2 hod varu je dostatečná doba k provaření.Ale třeba to není na závadu.Přeji ať se povede,paní Jarmilo.

  • Jarmila Butulová | 18. 1. 2007 13:47

    Rozhodla jsem se vyzkoušet.Není mi jasné, zda bůček nejprve upéct nebo pomlet vše syrové, tepelně nezpracované a hned zavařit. Já jsem si přečetla pár návodů na paštiky a raději jsem bůček upekla a játra mírně povařila. Teď jsu zavařovat.No a uvidíme.....

  • anny anny | 17. 1. 2007 18:10

    Jak jsem koupila tak prodávám,prostě cukr i paštika tam patří.Mám to vyzkoušené a soused z chalupy ji takto dělá,ale asi bych byla taky na pochybách kdybych ji neochutnala.A Renato z pečeného nevím,asi by to byla jiná chuť.Di,10 receptů - 10 chutí.Tak proč ne skořice a cukr?

  • Jana Kutačová | 17. 1. 2007 07:35

    Podobnou paštiku brácha vždycky nosil ze zabíjaček a já jsem se jí nemohla dojíst.Bez chleba,bez ničeho,jen jsem ochutnávala a ochutnávala.Vynikající.Toho cukru se nebojte,obsahuje ho spousta masných výrobků a skořice tuto paštiku ozvláštní.Myslím,že to vyzkouším jen co koupím bůček.:o)

  • Di | 17. 1. 2007 06:51

    Skořice rozhodně nepatří do typického paštikového koření, to je pepř, muškátový oříšek, zázvor. A proč cukr do paštiky si také nedovedu vysvětlit. Já dělám podobnou domáci paštiku na rychlou spotřebu. Viz Jednoduchá domácí paštika.

  • Renata Kolářová | 16. 1. 2007 19:59

    Tak to může být dobré, právě jsem scháněla nějaký recept z bůčku, jen mi tam nesedí ten cukr a skořice. Myslíte že by to šlo i z bůčku upečeného?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandle Moučkový cukr Pepř mletý Skořice - mletá Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Kakaovník

Kakaovník

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Šťouchaná buchta

Šťouchaná buchta

Penne con polo

Penne con polo

Ledový salát s česnekovo-koprovou smetanou

Ledový salát s česnekovo-koprovou…

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Zbojnický salát

Zbojnický salát

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

83
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
82
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
61
Francouzský dresing
Francouzský dresing
37
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Krkovice zapečená s…
26
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Muž roku 2025 jako velkolepá show: Roztančená Řandová s Pokornou i rozesmátá Sedláčková s Dolinovou!

Muž roku 2025 jako velkolepá show: Roztančená Řandová s Pokornou i rozesmátá Sedláčková s Dolinovou!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact