• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
Napište svůj komentář k receptu

Paštika souseda Slavíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika souseda Slavíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřový bůček tučný
    • 500
      g vepřová játra
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička moučkový cukr
    • 1
      špetka skořice - mletá
    • 5
      lžička sůl 4-5
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      hrst mandle nasekané

Postup přípravy receptu

1
Bůček a játra semeleme dvakrát, pak je paštika jemnější, přidáme vejce, cukr, skořici a dle chuti pepř a sůl. Pořádně promícháme a plníme nejlépe do skleniček od přesnídávek. Sterilujeme za mírného varu 2 hodiny.
2
Je dobré po otevření paštiku spotřebovat do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anny anny | 18. 1. 2007 15:56

    Ne,ne,maso se mele syrové,2 hod varu je dostatečná doba k provaření.Ale třeba to není na závadu.Přeji ať se povede,paní Jarmilo.

  • Jarmila Butulová | 18. 1. 2007 13:47

    Rozhodla jsem se vyzkoušet.Není mi jasné, zda bůček nejprve upéct nebo pomlet vše syrové, tepelně nezpracované a hned zavařit. Já jsem si přečetla pár návodů na paštiky a raději jsem bůček upekla a játra mírně povařila. Teď jsu zavařovat.No a uvidíme.....

  • anny anny | 17. 1. 2007 18:10

    Jak jsem koupila tak prodávám,prostě cukr i paštika tam patří.Mám to vyzkoušené a soused z chalupy ji takto dělá,ale asi bych byla taky na pochybách kdybych ji neochutnala.A Renato z pečeného nevím,asi by to byla jiná chuť.Di,10 receptů - 10 chutí.Tak proč ne skořice a cukr?

  • Jana Kutačová | 17. 1. 2007 07:35

    Podobnou paštiku brácha vždycky nosil ze zabíjaček a já jsem se jí nemohla dojíst.Bez chleba,bez ničeho,jen jsem ochutnávala a ochutnávala.Vynikající.Toho cukru se nebojte,obsahuje ho spousta masných výrobků a skořice tuto paštiku ozvláštní.Myslím,že to vyzkouším jen co koupím bůček.:o)

  • Di | 17. 1. 2007 06:51

    Skořice rozhodně nepatří do typického paštikového koření, to je pepř, muškátový oříšek, zázvor. A proč cukr do paštiky si také nedovedu vysvětlit. Já dělám podobnou domáci paštiku na rychlou spotřebu. Viz Jednoduchá domácí paštika.

  • Renata Kolářová | 16. 1. 2007 19:59

    Tak to může být dobré, právě jsem scháněla nějaký recept z bůčku, jen mi tam nesedí ten cukr a skořice. Myslíte že by to šlo i z bůčku upečeného?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandle Moučkový cukr Pepř mletý Skořice - mletá Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Klatovský řízek

Klatovský řízek

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

prejt

prejt

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Slaný listový závin

Slaný listový závin

Svěží koláč s lesním ovocem

Svěží koláč s lesním ovocem

Rozmarýnový cheesecake

Rozmarýnový cheesecake

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

83
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
62
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
54
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
52
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
47
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact