• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paštika
Napište svůj komentář k receptu

Paštika

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová játra nebo drůbeží
    • 1,25
      kg vepřový bůček
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      muškátový oříšek
    • 1
      nové koření mleté
    • 4
      ks vejce 3-4

Postup přípravy receptu

1
Játra a bůček umlet, přidat koření a vejce, promíchat plnit do skleniček a sterilovat 2 hodiny pro 100 °C. Nejlépe dělat při zabijačce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav | 16. 11. 2013 00:43

    Paštiku jsem ještě nikdy nedělal a proto s ptám, maso a játra se melou za sirova?

  • Stan | 22. 11. 2010 15:20

    Na uvedenou paštiku by řekl Zdeněk Polreich že je to blaf. Já ji dělám ji tak že uvařím lalok, po zchladnutí pomelu na mlýnku, dále pomelu syrová drůbeží játra s osmaženou cibulkou, přidám koření, rozmixuji v mixéru, nacpu do salámových papírů a steriluji hodinu ve vodě o teplotě 70-80 stupňů. Po sterilaci dám zchladit do studené vody. Poměr jater a laloku je 1:1 a sůl dát 20g na kilogram směsi. Pozor, žádná vajíčka, paštika je po nich suchá.

  • Petra Křepelová | 25. 6. 2009 22:19

    Mirko, paštika je úžasná, vyzkoušela jsem ji a měla jsem úspěch jak u manžela, který mi řekl že je prý lepší než od našeho řezníka, co nám dělal paštiku při zabijačce ( to jsem opravdu nečekala! :o) ) , tak i v práci, kam jsem vzala na ochutnání!! Moc díky za prima recept!

  • Olga Mánková | 21. 5. 2008 07:34

    Chtěla bych se zeptat, jaké používáte skleničky a jestli dáváte víčka na zavařování masa? Recept mě zaujal, domácí paštiku dělávala maminka po zabijačce, kdy nebyly tak rozšířené mražáky a bylo potřeba vše co nejvíc zužitkovat a uchovat a moc mi chutnala. Děkuji za odpověď.

  • Šárka Klimešová | 19. 5. 2008 08:28

    Mirko, paštika je úžasná, vyhovuje mi, že používáš pouze klasické koření, které nepřehluší chuť masa. Já dávám jedna:o)

  • Anonym | 12. 7. 2007 20:56

    Dělám paštiku také tak, je výborná

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:43

    Tuto paštiku dělám už dlouho a mám ji od mé babičky, která se dožila 94 roků a doma ji měla vždycky. Přesně tak, víme co v ní máme a v kupované? To se ani nedozvíme. Jana

  • LUSINDA | 12. 7. 2007 14:26

    Když někdo dá pětku,měl by napsat proč.Cholesterolová bomba to bude určitě,ale jednou za čas s tmavým chlebem a rajčátkem a pak na procházku..proč ne.Já bych si dala.Bylo by dobré recepty hodnotit a ne si léčit pošramocené ego.Já dávám za jedna.Mirko nedejte se otrávit někým,kdo se ani neumí podepsat.

  • Miroslava Severová | 12. 7. 2007 09:42

    žádný komentář a přece hodnoceno nejhůře. Asi někdo, kdo to nevyzkoušel. Kdo nehlídá cholesterol je to výborné - otevřeš skleničku a ta vůně s kupovanou paštikou se nedá vůbec srovnat a víš co si tam dáš !

  • Zdenek Vild | 28. 6. 2007 11:45

    Fakt jste si to skvěle načasovala, skvělý recept na horké letní dny:-))) Zdravím a praseti přeju pevné zdraví ještě na pár měsíců. Zdenek

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Muškátový oříšek Nové koření Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Kuřecí barbeque salát

Kuřecí barbeque salát

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

34
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
29
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
26
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli
2 x Diviznový sirup +…
23
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
22
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…

Zajímavé články

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Ženy.cz Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

  • Recepty.cz
  • Paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact