• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paštika
Napište svůj komentář k receptu

Paštika

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová játra nebo drůbeží
    • 1,25
      kg vepřový bůček
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      muškátový oříšek
    • 1
      nové koření mleté
    • 4
      ks vejce 3-4

Postup přípravy receptu

1
Játra a bůček umlet, přidat koření a vejce, promíchat plnit do skleniček a sterilovat 2 hodiny pro 100 °C. Nejlépe dělat při zabijačce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav | 16. 11. 2013 00:43

    Paštiku jsem ještě nikdy nedělal a proto s ptám, maso a játra se melou za sirova?

  • Stan | 22. 11. 2010 15:20

    Na uvedenou paštiku by řekl Zdeněk Polreich že je to blaf. Já ji dělám ji tak že uvařím lalok, po zchladnutí pomelu na mlýnku, dále pomelu syrová drůbeží játra s osmaženou cibulkou, přidám koření, rozmixuji v mixéru, nacpu do salámových papírů a steriluji hodinu ve vodě o teplotě 70-80 stupňů. Po sterilaci dám zchladit do studené vody. Poměr jater a laloku je 1:1 a sůl dát 20g na kilogram směsi. Pozor, žádná vajíčka, paštika je po nich suchá.

  • Petra Křepelová | 25. 6. 2009 22:19

    Mirko, paštika je úžasná, vyzkoušela jsem ji a měla jsem úspěch jak u manžela, který mi řekl že je prý lepší než od našeho řezníka, co nám dělal paštiku při zabijačce ( to jsem opravdu nečekala! :o) ) , tak i v práci, kam jsem vzala na ochutnání!! Moc díky za prima recept!

  • Olga Mánková | 21. 5. 2008 07:34

    Chtěla bych se zeptat, jaké používáte skleničky a jestli dáváte víčka na zavařování masa? Recept mě zaujal, domácí paštiku dělávala maminka po zabijačce, kdy nebyly tak rozšířené mražáky a bylo potřeba vše co nejvíc zužitkovat a uchovat a moc mi chutnala. Děkuji za odpověď.

  • Šárka Klimešová | 19. 5. 2008 08:28

    Mirko, paštika je úžasná, vyhovuje mi, že používáš pouze klasické koření, které nepřehluší chuť masa. Já dávám jedna:o)

  • Anonym | 12. 7. 2007 20:56

    Dělám paštiku také tak, je výborná

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:43

    Tuto paštiku dělám už dlouho a mám ji od mé babičky, která se dožila 94 roků a doma ji měla vždycky. Přesně tak, víme co v ní máme a v kupované? To se ani nedozvíme. Jana

  • LUSINDA | 12. 7. 2007 14:26

    Když někdo dá pětku,měl by napsat proč.Cholesterolová bomba to bude určitě,ale jednou za čas s tmavým chlebem a rajčátkem a pak na procházku..proč ne.Já bych si dala.Bylo by dobré recepty hodnotit a ne si léčit pošramocené ego.Já dávám za jedna.Mirko nedejte se otrávit někým,kdo se ani neumí podepsat.

  • Miroslava Severová | 12. 7. 2007 09:42

    žádný komentář a přece hodnoceno nejhůře. Asi někdo, kdo to nevyzkoušel. Kdo nehlídá cholesterol je to výborné - otevřeš skleničku a ta vůně s kupovanou paštikou se nedá vůbec srovnat a víš co si tam dáš !

  • Zdenek Vild | 28. 6. 2007 11:45

    Fakt jste si to skvěle načasovala, skvělý recept na horké letní dny:-))) Zdravím a praseti přeju pevné zdraví ještě na pár měsíců. Zdenek

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Muškátový oříšek Nové koření Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Vegetariánská rýže

Vegetariánská rýže

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Americké Brownies (vynikající)

Americké Brownies (vynikající)

Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou

Jednohubky / chlebíčky s červenou…

Květákové placičky se schwarzwaldskou šunkou

Květákové placičky se schwarzwaldskou…

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

346
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Vepřové kapsy se…
33
Kuřecí nudličky se zeleninou
Kuřecí nudličky se…
21
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact