• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paštika
Napište svůj komentář k receptu

Paštika

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová játra nebo drůbeží
    • 1,25
      kg vepřový bůček
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      muškátový oříšek
    • 1
      nové koření mleté
    • 4
      ks vejce 3-4

Postup přípravy receptu

1
Játra a bůček umlet, přidat koření a vejce, promíchat plnit do skleniček a sterilovat 2 hodiny pro 100 °C. Nejlépe dělat při zabijačce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav | 16. 11. 2013 00:43

    Paštiku jsem ještě nikdy nedělal a proto s ptám, maso a játra se melou za sirova?

  • Stan | 22. 11. 2010 15:20

    Na uvedenou paštiku by řekl Zdeněk Polreich že je to blaf. Já ji dělám ji tak že uvařím lalok, po zchladnutí pomelu na mlýnku, dále pomelu syrová drůbeží játra s osmaženou cibulkou, přidám koření, rozmixuji v mixéru, nacpu do salámových papírů a steriluji hodinu ve vodě o teplotě 70-80 stupňů. Po sterilaci dám zchladit do studené vody. Poměr jater a laloku je 1:1 a sůl dát 20g na kilogram směsi. Pozor, žádná vajíčka, paštika je po nich suchá.

  • Petra Křepelová | 25. 6. 2009 22:19

    Mirko, paštika je úžasná, vyzkoušela jsem ji a měla jsem úspěch jak u manžela, který mi řekl že je prý lepší než od našeho řezníka, co nám dělal paštiku při zabijačce ( to jsem opravdu nečekala! :o) ) , tak i v práci, kam jsem vzala na ochutnání!! Moc díky za prima recept!

  • Olga Mánková | 21. 5. 2008 07:34

    Chtěla bych se zeptat, jaké používáte skleničky a jestli dáváte víčka na zavařování masa? Recept mě zaujal, domácí paštiku dělávala maminka po zabijačce, kdy nebyly tak rozšířené mražáky a bylo potřeba vše co nejvíc zužitkovat a uchovat a moc mi chutnala. Děkuji za odpověď.

  • Šárka Klimešová | 19. 5. 2008 08:28

    Mirko, paštika je úžasná, vyhovuje mi, že používáš pouze klasické koření, které nepřehluší chuť masa. Já dávám jedna:o)

  • Anonym | 12. 7. 2007 20:56

    Dělám paštiku také tak, je výborná

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:43

    Tuto paštiku dělám už dlouho a mám ji od mé babičky, která se dožila 94 roků a doma ji měla vždycky. Přesně tak, víme co v ní máme a v kupované? To se ani nedozvíme. Jana

  • LUSINDA | 12. 7. 2007 14:26

    Když někdo dá pětku,měl by napsat proč.Cholesterolová bomba to bude určitě,ale jednou za čas s tmavým chlebem a rajčátkem a pak na procházku..proč ne.Já bych si dala.Bylo by dobré recepty hodnotit a ne si léčit pošramocené ego.Já dávám za jedna.Mirko nedejte se otrávit někým,kdo se ani neumí podepsat.

  • Miroslava Severová | 12. 7. 2007 09:42

    žádný komentář a přece hodnoceno nejhůře. Asi někdo, kdo to nevyzkoušel. Kdo nehlídá cholesterol je to výborné - otevřeš skleničku a ta vůně s kupovanou paštikou se nedá vůbec srovnat a víš co si tam dáš !

  • Zdenek Vild | 28. 6. 2007 11:45

    Fakt jste si to skvěle načasovala, skvělý recept na horké letní dny:-))) Zdravím a praseti přeju pevné zdraví ještě na pár měsíců. Zdenek

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Muškátový oříšek Nové koření Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valentýnský dort

Valentýnský dort

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

289
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
91
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
64
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
19
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact