• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pastevcovo tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Pastevcovo tajemství

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastevcovo tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g mleté maso - hovězí
    • 0,33
      kostka máslo
    • 125
      ml hovězí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule větší - nakrájená na malé kostičky
    • sterilovaný hrášek a mrkev - nakrájená na kostičky
    • česnek a majoránka

Postup přípravy receptu

1
Uděláme bramborovou kaši v separátné míse. Rozehřejeme máslo ve větší pánvi. Osmažíme cibuli do sklovata a a přidáme maso, které smažíme až do doby, kdy přestane být růžové. Přidáme sůl a koření a část vývaru. Vaříme bez poklice na malém ohni 10 minut, pak přidáme hrášek a mrkvičku a tolik vývaru, aby hmota zůstala vlhká. Vaříme další 2 minuty a potom hmotu rozprostřeme do máslem vymazané zapékací misky. Uhladíme a potřeme vrstvou bramorové kaše, kterou zdrsníme vidličkou tak, aby na povrchu byly malé hrbolky.
2
Pečeme na 250°C až hmota začne bublat, asi 30 minut, a až špičky na kaši zhnědnou. Podáváme se salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pastis Petite | 9. 3. 2007 08:42

    Milá paní Jano, maso s přísadami by mělo mít vláčnou konzistenci bramborové kaše nebo "hašé" t.j. aby nebylo tak husté jako třeba na karbanátky. Potom by po upečení nebylo šťavnaté.

  • Karel Karel | 8. 3. 2007 23:42

    ..nepatřím do kategorie šťouralů, ale také bych si rád přečetl upřesnění, co znamená, "aby hmota zůstala vlhká", jinak to nemusí mít chybu, předem děkuji

  • Jana Remková | 8. 3. 2007 13:27

    trošku mi není jasné,co znamená vlhká hmota,trošku bych chtěla upřesnit tu hustotu.Jinak,pokud se to dozvím,určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Karbanátky
Maso Hovězí Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hovězí vývar Máslo Mleté maso - hovězí Pepř mletý Sterilovaný hrášek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Anglické zázvorové sušenky

Anglické zázvorové sušenky

Medové perníčky od babičky

Medové perníčky od babičky

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

118
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
57
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
55
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
42
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
40
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vykradení domu Sisy Sklovské: Dopadli zloděje!

Vykradení domu Sisy Sklovské: Dopadli zloděje!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Pastevcovo tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact