• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské rohlíčky III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské rohlíčky III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vlašské ořechy
    • 250
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 75
      g strouhanka
    • 75
      g hladká mouka
    • 0,25
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • šlehačka 1/4 l
    • 120
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 40
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto kdyby náhodou nešlo do sebe tak přidáme malinko mléka. Necháme do druhého dne a vykrajujeme rohlíčky spíše silnější tak půl centimetru. Dáme péct na pečicí papír. Pečeme na 200 °C, ale musí se hlídat, rádi se hned chytnou.
2
**Náplň:** máslo se žloutky utřeme. Uvaříme si šlehačku se zbytkem ingrediencí. Po vychladnutí smícháme do sebe a sáčkem nadíváme rohlíčky. Necháme ztuhnout a poté máčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 16. 12. 2010 14:48

    Kdy by se měly plnit, těsně před Vánocema nebo to nevadí? Díky.

  • Eliška | 18. 12. 2007 19:16

    Dnes jsem rohlíčky naplnila a jsou výborné. Tu šlehačku nechat uplně vychladnout potom ušlehat a pak dohromady smíchat s tím utřeným máslem a žloutky.Nadívám je pak pytlíkem, nechám ztuhnout na plechu a hned je omáčím v čokoladě. super

  • Eliška K. | 12. 12. 2007 12:36

    Mám jich z toho asi 100ks, ale klidně se v ruce mužou vlastně správně mají ale já bych měla každý jiný tak to dělám vykrajovatkami.

  • hana Valentová | 11. 12. 2007 19:35

    kolik je z toho těch rohlíčků? Rohlíčkovou formičku na vykrajování nemám, tak to budu muset šulat, že?

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:51

    Určitě nechat šlehačku vychladnout a pak zašlehat vše dohromady

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:50

    Určitě nechat pak tu šlehačku vychladnout a zašlehat do toho másla s těmi žloutky

  • Dana J. | 11. 12. 2007 09:41

    Krém se vůbec nešlehá?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Prášek do pečiva Šlehačka Strouhanka Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí na houbách II.

Hovězí na houbách II.

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Palačinky plněné špenátem

Palačinky plněné špenátem

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

74
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
67
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap
38
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…
31
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
30
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact