• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské rohlíčky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g moučkový cukr
    • 150
      g mleté ořechy
    • 120
      g strouhanka jemná
    • 6
      ks bílek
    • 1
      lžíce ocet
    • 40
      g kakao
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      vejce
    • 1
      vanilkový pudink uvařený
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Na těsto smícháme cukr, ořechy, strouhanku, bílky, ocet a kakao. Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou. Z těsta tvarujeme mokrou rukou malé rohlíčky, které klademe na plech a navlhčenou rukou je zploštíme. Pečeme pomalu, plnit můžeme kdykoliv.
2
Krém:Všechny uvedené suroviny šleháme ve šlehači. Pak přidáme po lžících vychlazený vařený vanilkový pudink, kakao a trochu rumu. Krém stříkáme na rohlíčky ozdobnou trubičkou a pak namáčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ramona | 17. 12. 2013 16:36

    ...přeslazené 8-)

  • Lenka | 4. 11. 2010 12:05

    Dobrý den, nemůžu ten recept na ořechové dortíčky najít, můžete mi prosím napsat recept na čok. krém ? Děkuji :-\

  • Anonym | 11. 12. 2006 12:49

    jak dlouho a na kolik stupnu pečete?

  • Mila Veselá | 19. 12. 2005 10:07

    Zkuste krém z receptu "Ořechové dortíčky s čokoládovým krémem" Je výborný, používám i do dortů.

  • Anonym | 18. 12. 2005 19:33

    Pudink uvařte jen v 3 - 4 dl mléka a přidejte lžíci polohrubé mouky. nebo se mrkněte na krém v Pařížských rozhlíčcích II.

  • jana Schulmeisterová | 18. 12. 2005 18:00

    Podklad rohlíčků je moc dobrý,už to dělám léta,vůbec se nerozjedou,ale nějak pořád nemlžu najít vhodný krém.Tenhle krém jsem dělala přesně podle receptu a byl řídký,vůbec se nedal nastříkat.Muselo se přidat víc másla.

  • Di | 3. 11. 2005 12:43

    Já do těsta na pařížské rohlíčky strouhanku nedávám a dělám je z celých vajec. Najdete je jako pařížské rohlíčky II.

  • Alina | 31. 10. 2005 20:55

    Ten podklad mi nechutná, protože strouhanka bere těstu chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Šlehání Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hnědý rum Kakao Máslo Mleté ořechy Moučkový cukr Ocet Strouhanka Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Zapékaná čekanka po francouzsku

Zapékaná čekanka po francouzsku

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou náplní

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Masové závitky (nejen) se zelím

Masové závitky (nejen) se zelím

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

22
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
19
Hovězí na paprice
Hovězí na paprice
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
12
Cuketovo-brokolicový krém
Cuketovo-brokolicový krém

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz První slova dcery Freddieho Mercuryho (†45): Třicet let tajností a lží!

První slova dcery Freddieho Mercuryho (†45): Třicet let tajností a lží!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact