• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy III.

autor: Iveta.Šulcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce celá
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • 3
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      kostka máslo
    • 3
      lžíce kakao dle barvy
    • 2
      balíček šlehačka v prášku Dr.Oetker

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady,upečeme.
2
Do vychladlého pudinku zamícháme kostku másla a kakao. Potřeme vychladlou placku. Na krém namažeme připravenou šlehačku dle návodu. Zdobíme vlnkami udělanými vidličkou, čokoládovými hoblinkami, nebo jemně prosijeme kakao.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga . | 20. 11. 2008 14:51

    Nevím, nezkoušel jsem popsaný postup přípravy krému, možná to jde... Pokud by v krému byly kousky nerozmíchaného másla zkuste příště (bude-li jaké :-) do utřeného (rozmíchaného) másla přidávat postupně puding (zpočátku opatrně po lžících). Rozčarování se vyhnete, bude-li teplota obou složek stejná :o)

  • Zora Manasová | 20. 11. 2008 14:44

    Preberám možné recepty na Vianoce, tak som odpoveď zaregistrovala až dnes, ďakujem a pekný deň.

  • Marie Suldovská | 20. 11. 2008 13:41

    Je to jedna pětina (1/5) hrnku oleje, nebo je myšlena polovina (1/2) hrnku? Děkuji

  • Iveta Šulcová | 28. 1. 2008 20:19

    250gr

  • Zora Manasová | 5. 12. 2007 18:51

    Čo je to kocka masla - 125 g alebo 250 g?

  • Bohumila Štěpničková | 26. 6. 2007 14:18

    Bylo to super.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka v prášku Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Azu po česku

Azu po česku

Pečené brambory s cibulí

Pečené brambory s cibulí

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

101
Párky v listovém těstě
Párky v listovém těstě
86
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Strouhaný koláč s…
85
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
68
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
66
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou
Vepřová krkovice s…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact