• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy III.

autor: Iveta.Šulcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce celá
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • 3
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      kostka máslo
    • 3
      lžíce kakao dle barvy
    • 2
      balíček šlehačka v prášku Dr.Oetker

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady,upečeme.
2
Do vychladlého pudinku zamícháme kostku másla a kakao. Potřeme vychladlou placku. Na krém namažeme připravenou šlehačku dle návodu. Zdobíme vlnkami udělanými vidličkou, čokoládovými hoblinkami, nebo jemně prosijeme kakao.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga . | 20. 11. 2008 14:51

    Nevím, nezkoušel jsem popsaný postup přípravy krému, možná to jde... Pokud by v krému byly kousky nerozmíchaného másla zkuste příště (bude-li jaké :-) do utřeného (rozmíchaného) másla přidávat postupně puding (zpočátku opatrně po lžících). Rozčarování se vyhnete, bude-li teplota obou složek stejná :o)

  • Zora Manasová | 20. 11. 2008 14:44

    Preberám možné recepty na Vianoce, tak som odpoveď zaregistrovala až dnes, ďakujem a pekný deň.

  • Marie Suldovská | 20. 11. 2008 13:41

    Je to jedna pětina (1/5) hrnku oleje, nebo je myšlena polovina (1/2) hrnku? Děkuji

  • Iveta Šulcová | 28. 1. 2008 20:19

    250gr

  • Zora Manasová | 5. 12. 2007 18:51

    Čo je to kocka masla - 125 g alebo 250 g?

  • Bohumila Štěpničková | 26. 6. 2007 14:18

    Bylo to super.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka v prášku Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

78
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
67
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
57
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…
56
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
46
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact