• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 250
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilka
    • 4
      lžíce kakao
    • 0,50
      kostka hera
    • 0,25
      l mléko
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Poleva
    • 200
      g moučkový cukr
    • 0,50
      kostka hera
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Umixujeme 3 vejce, cukr, kakao, vanilku a Heru. Po několika minutách přidáme vlažné mléko, mouku a prášek do pečiva. Těsto nalejeme na vymazaný a vysypaný plech. Na teplý koláč rozetřeme polevu, kterou uděláme rovněž v mixéru. Po vychladnutí nakrájíme na kostky, které ozdobíme šlehačkou a broskvemi nebo meruňkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ciri | 20. 2. 2013 12:05

    Poleva se na horkou buchtu dává právě proto, aby se roztekla a pěkně ji pokryla, rozpustí se v ní cukr a nechá se vychladnout. Pak je dokonalá

  • recepty73
    recepty73 | 30. 8. 2011 19:52

    ...a místo vejce dávám trochu vody nebo rumu...

  • recepty73
    recepty73 | 30. 8. 2011 19:49

    ...spíš mi to připomíná píchanou buchtu, než pařížské řezy, do teplé buchty se udělají vidličkou nebo špejlí dirky, pak se na teplý nalije poleva, která do direk zateče..., je to taková fofr buchta, která se může ještě posypat kokosem nebo ořechy...

  • Zdenka Špaltová | 14. 7. 2009 10:08

    vůbec nechápu, proč se má poleva dávat na teplý koláč. nechtěla jsem ale udělala jsem to, celá se mi roztekla. navíc té polevy se zdá být málo....

  • Markéta | 23. 4. 2006 20:31

    Tahle buchta je užasná,manžel se úplně rozplýval...myslím,že je škoda na ní dávat to ovoce...kam se hrabe brownies :-))...a navíc je rychle hotová...dávám za 1...všem doporučuju...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Flamendří česnečka

Flamendří česnečka

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Fitness sendvič

Fitness sendvič

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Zelná polévka IV.

Zelná polévka IV.

Cuketové nudle

Cuketové nudle

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

26
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
22
Máslové řízky
Máslové řízky
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Moderátorka Klára Doležalová o svém chrtovi: Zastaví se mi srdce, když Ben běží. Život bez něj si nedokážu představit!

Moderátorka Klára Doležalová o svém chrtovi: Zastaví se mi srdce, když Ben běží. Život bez něj si nedokážu představit!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Felix Slováček ml. o zesnulé sestře: První slova o Aničce (†29)!

Felix Slováček ml. o zesnulé sestře: První slova o Aničce (†29)!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact