• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hera
    • 4
      dl cukr krystal
    • 2
      voda
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      dl polohrubá mouka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce hnědý rum
    • kokosová moučka nebo sekané ořechy - na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu, do zbytku přidat vejce, mouku s práškem do pečiva a nalít do vymazané formy, pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Ihned po vytažení z trouby polejeme polevou a posypeme kokosem nebo sekanými ořechy. Krájíme na malé kostičky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kopalová | 6. 3. 2007 23:11

    Jelikoz jsem hakliva na rum v jakemkoli mnozstvi, tak ten jsem vynechala, dokonce se u nas nenasel ani kokos s orechy, takze nase rezy byly znacne "okousane". Presto vytecne a navsteva mlaskala :) davam za jedna

  • Vendula Strakošová | 13. 6. 2006 12:36

    Já místo Hery dávám normální obyčejné máslo, které nechám normálně rozpustit v hrnečku. Je to starý recept, který mám od své mamky. Jelikož nerada peču, toto ale dělám ráda, protože to je jednoduché a navíc ingredience nemám na váhu, ale jako hrníčkový recept, takže navíc ještě nemusím nic vážit.

  • Jana Kutačová | 21. 5. 2006 09:34

    Připomíná mi to řezy Šalamoun,ale myslím,že budou dobré.:o)

  • Václava Dvořáková | 20. 5. 2006 16:52

    Pomlaskávali jsme všichni, výborný recept... I když je pravda, že jsem nejdřív nedoufala, že to zvládnu i já :-)

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:20

    Já všechno rozpouštím v mikrovlnce. Rychlé a bez práce.

  • Zdeňka | 30. 3. 2006 17:07

    Heru a spol. není třeba rozpouštět ve vodní lázni,ale v kastrolu na plotně,je to rychlejší.Rum dávám lžíci do těsta a zbytek do polevy.

  • Lenka Pražská | 30. 3. 2006 08:05

    Řezy jsou dobré i když čekala jsem víc. Recept je neúplný, pro úplného začátečníka by mělo být napsáno, že hera a spol. se nechá rozpustit ve vodní lázni a nakonec nikde není napsáno kam s rumem a vanilkovým cukrem. Ale jinak dobré!!

  • Kamila Krejčíková | 6. 11. 2005 11:54

    Výborný.Ještě jsem posypala i kokosem i mandlovými lupínky i ořechy.Při zakousnutí si uplně vybavím vánoce.Ňamiky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pepřový dip

Pepřový dip

Milionová polévka

Milionová polévka

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

87
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se sýrovou…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
20
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
16
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact