• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Parádní papání
Napište svůj komentář k receptu

Parádní papání

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Parádní papání
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      g kuřecí maso prsa (150-200 g)
    • 1
      špetka estragon
    • 1
      kelímek smetana
    • mléko
    • minutková šťáva
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření na steak

Postup přípravy receptu

1
150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a zalejeme smetanou, přidáme malé množství minutkové šťávy a trochu mléka v poměru 2:1:1. Přidáme estragon, což je luxusně aromatické koření - má svojí specifickou chuť a v některých případech je lepší než sex. Dochutíme vegetou a samozřejmě přidáme dobrou náladu, bez které by tento recept ztratil své kouzlo.
2
Dodatek mého táty - estragon je též zmiňován jako pelyněk estragon. Toto jídlo je velice efektivní pro lehké romantické večeře, při pití dobrého bílého vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veliká parádní bábovka

Veliká parádní bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 20. 11. 2006 16:56

    konvalinko to mě opravdu mrzí když jsem to jedl já tak jsem si opravdu pochutnal -né že by to bylo nejlepší jídlo nasvětě ,ale mě přijde velice chutné jinak děkuji za informaci a přeji vám spoustu krásných zážitků při dalším vaření

  • konvalinka | 17. 11. 2006 13:50

    Nechutnalo nám to, doslova zkažená večeře. Sice jsem dala estragonu špetku, ale stejně to nebylo dobé.

  • martin jirout | 16. 11. 2006 23:02

    Děkuji modrá a vynasnažím se..jinak s tou dobrou náladou je to tak -čím víc, tím líp a koupit se dá tam, kde není nuda.............:-)

  • Lenka Zavřelová | 16. 11. 2006 18:44

    To je teda fakt. Ale nevím kolik té dobré nálady a kde se dá koupit??? No špatné by to nebylo, někdy i ta nálada chybí. Ale jídlo to bude asi mňam.

  • modrá | 16. 11. 2006 14:15

    tedy pane jirout, vás je radost číst.to nemá chybu.obyčejný recept a vy ho svou mluvou pozvednete na zábavný článek, jen tak dál.. ;-)

  • martin jirout | 15. 11. 2006 23:23

    Slovensky je nazýván jako palina dračia v češtině je to pelyněk estragon kozalec kořenny latinsky -artemisia dracunculus....ale to není prakticky důležité -důležité je jeho použití v tomto jídle....

  • Tereza Jarčušková | 15. 11. 2006 15:35

    Martin , poznám oboje ( estragon si pestujem na balkóne ), nedá sa porovnať v žiadnom prípade :)))))))))))) Nevychádza mi to v prospech toho estragonu :)))

  • chemik | 15. 11. 2006 12:37

    estragon - česky pelyněk kozalec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Estragon Koření na steak Kuřecí maso Minutková šťáva Mléko Smetana Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný salát s jogurtem

Ovocný salát s jogurtem

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Bábovka "perníková"

Bábovka "perníková"

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

184
Dýňová tortila
Dýňová tortila
162
Máslové řízky
Máslové řízky
141
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Banánové placičky / palačinky
Banánové placičky /…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Parádní papání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact