• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paradiso
Napište svůj komentář k receptu

Paradiso

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paradiso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek cukr necelý
    • 1
      vanilkový cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      vejce
    • 4
      bílek
    • 1
      prášek do pečiva
  • náplň
    • 4
      ks žloutek
    • 100
      g bílá čokoláda
    • 100
      g cukr
    • 200
      g máslo
    • 1
      lžíce pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

1
Utřeme cukr s vajíčkem, přidáme střídavě mléko a prosátou mouku s kypřícím práškem. Lehce vmícháme ušlehaný sníh z bílků, nalijeme na plech a pečeme cca 35 minut.
2
Ve vodní lázni necháme rozpustit cukr s čokoládou, pudinkovým práškem a 3 lžícemi studené vody, plamen stáhneme na minimum a postupně přidáváme žloutky pokojové teploty. Odstavíme a šleháme, dokud hmota nezhoustne. Do vychlazené hmoty zašleháme máslo a dáme alespoň na 30 minut do ledničky, nejlépe do mrazáku.
3
Korpus rozkrojíme na půl. Na první plát navršíme vychlazený krém, přiklopíme druhým plátem a opravdu hodně posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 19. 1. 2013 13:23

    Konečný výsledek byl o ničem :/ Nechutnalo to jako Paradiso..! :/ Škoda suroviny :-(

  • Mesi | 8. 2. 2012 12:10

    Ty vole ty si ale debil,to jsem ještě neviděl.................

  • Katka Maršálková | 16. 3. 2007 08:42

    Tak jsem včera upekla a akorát jsem buchtu posnídala. Když jsem včera ochutnala samotný krém, tak z něj byl hodně cítit pudinkový prášek. Buchta mi přijde trošku tvrdší... Jíst se to dá :o) ale, asi bohužel nezařadím mezi oblíbené...

  • Zuzana | 15. 3. 2007 11:03

    naprosto souhlasím s Markétou, komentujte receot a ne překlepy či chyby...

  • Hana Rožníčková | 15. 3. 2007 10:22

    Já myslím, že Markéta chtěla zažertovat, třeba to má dvojí smysl, a třeba předpokládala, že se někdo chytne....

  • Jana Kutačová | 15. 3. 2007 10:13

    Zase stejný problém...Už se tady nejméně 100x probíraly pravopisné chyby u komentářů.Ne každý je K.J.Erben a důležitý je zde obsah sdělení.Taky mi hned oko padlo na tu chybu,ale nemyslím si,že cílem těchto stránek o vaření je opravovat chyby v textu :o)

  • Máří | 15. 3. 2007 09:58

    Paní Markéto, dokud jsou tyto stránky v češtině, jsou i o českém jazyce. Ať chcete nebo ne. A víkend se určitě nepíše s tvrdým ý. Já chápu, že ne každého bavil ve škole pravopis, ale nechápu, proč obhajujete neobhajitelné.

  • englicka marketa | 15. 3. 2007 09:05

    Pane/paní chytrý anonyme,výkend může být jak s í tak ý.A tohle jsou stránky o vaření né o Českém jazyku.Pěkný den...

  • Anonym | 14. 3. 2007 21:35

    Na víkend,Kateřino,na v í k e n d.

  • englicka marketa | 14. 3. 2007 15:37

    jééé k tomu cukru,kdo má rád hodně sladké moučníky dá celý hrnek,já dala asi tak třičtvrtě a sladké to bylo až až..mno tak něco do toho kinder paradisa má no :o))))

  • englicka marketa | 14. 3. 2007 15:16

    vejce musí být pokojové teploty,žloutky nedáváme všechny na ráz ale postupně zašleháváme,po vmíchání ihned stáhneme z plotny a šleháme dokud není hmota hustá.Tak ať se povede :o))

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2007 13:32

    Musíte pri pridávaní žĺtkov neustále šľahať.

  • Katka Maršálková | 14. 3. 2007 12:09

    necelý hrnek cukru je asi třičtvrtě? Taky by mě zajímalo, jak je to s těma vajíčkama, taky jsem jednou zkoušela a srazily se. A chutná to jako Kinder Paradiso??? :o)

  • Kryštoff | 14. 3. 2007 11:59

    no vypadá to skvěle,jen ten krém,Jednou jsem dělal podobný krém a ty žloutky se mi srazily,může mi někdo poradit co bych měl udělat aby se mi to znova nestalo??rád bych vyzkoušel a nechci aby to byl propadák...

  • Kateřina | 14. 3. 2007 11:06

    Uf,na výkend mám vybráno:-)....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dorty Řezy Narozeniny Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Bílek Cukr Hladká mouka Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Pudinkový prášek Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Sedlácké karé (kotleta) - minutka

Sedlácké karé (kotleta) - minutka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Ovocný koláč se žmolenkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Naše laskonky

Naše laskonky

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

108
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
48
Šťouchané brambory s medvědím česnekem
Šťouchané brambory s…
45
Náplň do tortill
Náplň do tortill
42
Majonézová buchta / bábovka z remosky - ořechová
Majonézová buchta /…
42
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…

Zajímavé články

Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
AHA.cz Prasklo na Evu Pavlovou! NEČEKANÉ ODHALENÍ

Prasklo na Evu Pavlovou! NEČEKANÉ ODHALENÍ

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl strojem na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl strojem na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Popová královna Taylor Swiftová: Pohádkové zásnuby!

Popová královna Taylor Swiftová: Pohádkové zásnuby!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Další doporučené recepty:

Papriky s rajčaty - sterilované
Papriky s rajčaty - sterilované
Papriky s vinnou klobásou
Papriky s vinnou klobásou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Pardubická hovězí pečeně
Pardubická hovězí pečeně
Párečky ve slanině
Párečky ve slanině
Párkový závin se sýrem
Párkový závin se sýrem
  • Recepty.cz
  • Paradiso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact