• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paprikové přírodní řízky - minutka
Napište svůj komentář k receptu

Paprikové přírodní řízky - minutka

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paprikové přírodní řízky - minutka
Paprikové přírodní řízky - minutka
Paprikové přírodní řízky - minutka
Paprikové přírodní řízky - minutka
Paprikové přírodní řízky - minutka
Paprikové přírodní řízky - minutka
Paprikové přírodní řízky - minutka
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g vepřové maso : kotleta, krkovice, panenka...
    • sůl
    • mletá paprika sladká nebo pálivá, dle chuti
    • hladká mouka na obalení
    • olej na smažení
    • 300
      g paprika - bílá nebo červená, žlutá... (případně barevně namíchaná)
    • sojová omáčka nebo worcestrová (případně koření dle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na plátky (medailonky), které mírně naklepeme, po stranách nařízneme, aby se nám při smažení nekroutily, osolíme, poprášíme paprikou z obou stran dle chuti (sladká nebo pálivá) a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran dozlatova, poté vyjmeme, uložíme v teple a do výpeku dáme zprudka a za občasného promíchání osmažit na nudličky pokrájenou papriku dozlatova, ale na skus. Ke konci ji ochutíme sojovou omáčkou, solí nebo kořením dle chuti.
2
Podáváme ihned, s bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.
3
Použít můžeme i kuřecí řízky, které zešikma pokrájíme na menší medailonky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mletá paprika Olej Paprika - bílá Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Paprikový salát

Paprikový salát

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Pečený losos

Pečený losos

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

Fazole s kroupami a slaninou

Fazole s kroupami a slaninou

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

127
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
91
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
58
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
31
Hovězí na paprice
Hovězí na paprice
30
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Příběh nesmrtelného hitu z vítězného štábu ANO: Babiš si frčí v rytmu opojení! Hymna fanoušků AC Milán i Michala Davida

Příběh nesmrtelného hitu z vítězného štábu ANO: Babiš si frčí v rytmu opojení! Hymna fanoušků AC Milán i Michala Davida

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Další doporučené recepty:

Paprikové karbanátky na gril nebo pánev
Paprikové karbanátky na gril nebo pánev
Paprikové kostky se žampiony
Paprikové kostky se žampiony
Paprikové lodičky s nádivkou
Paprikové lodičky s nádivkou
Paprikové vepřenky
Paprikové vepřenky
Paprikovo-rajčatový salát
Paprikovo-rajčatový salát
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
  • Recepty.cz
  • Paprikové přírodní řízky - minutka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact