• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paprikové čatní
Napište svůj komentář k receptu

Paprikové čatní

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paprikové čatní
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce francouzská hořčice
    • 2
      dl ocet
    • 2
      dl bílé víno
    • sůl
    • paprika 4 zelené a 4 červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky a cibuli nakrájíme na drobno a společně s ostatními přísadami kromě vína pomalu dusíme. Když je zelenina měkká, přilejeme víno a ještě chvíli podusíme.
2
Potom naplníme do skleniček, uzavřeme, otočíme dnem vzhůru až do vychladnutí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikové vepřenky

Paprikové vepřenky

Paprikové brambory s okurkami

Paprikové brambory s okurkami

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 15:55

    Dušan, cibuľu a papriky dusím so všetkým dokopy mimo vína, teda s horčicou, cukrom , octom, osolím, víno až nakoniec. Teda nedusím na oleji zeleninu. Plním do rôznych fľaštičiek, malých, od horčíc , pochutín, aké mám doma, takže ťažko presne povedať koľko toho vyjde, závisí to aj od mäsitosti paprík, ale asi 3-4 majonézové fľašky. Sterilizovať netreba, plníte horúcu zmes, tým, že otočíte dnom nahor, zabránite vstupu vzduchu okolo viečka. Keď vychladne, otočíte normálne a odložíte.

  • Dušan | 17. 7. 2007 15:21

    Paní Terezo, cibuli a papriku dusíte na oleji, anebo jenom podlijete octem? Koli skleniček asi uděláte? Čatní se nemusí sterilovat?

  • Kuchařka on-line | 17. 7. 2007 15:04

    Opraveno

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 14:56

    Vierka, ďakujem ti za upozornenie?))) Vypadlo mi to pri prepisovaní. Patria tam 4 veľké cibule. Prosím p. Kovářovou o doplnenie. Ďakujem.Anonym, v obchode som nevidela, niekde snáď nejaké čatné kúpite, ale je dosť drahé. Čatní je hustá omáčka, ktorú použijete k studeným a teplým mäsám, ku grilovaným, všade tam, kde by ste použila horčicu - k údeninám a pod.

  • Věra z DC | 17. 7. 2007 14:54

    Jejda na receptech je "Čatní - paprikové" od M. Vrabcové a je to skoro stejné :-((

  • Anonym | 17. 7. 2007 14:31

    Jak se dá paprikové a jablkové čatní využit v kuchyni? Kde všude ho používáte? A kolik skleniček z uvedených ingredienci uděláte? Dá se paprikové čatní koupit v obchodě a jestli ano, kolik asi stojí? Děkuji.

  • Věra z DC | 17. 7. 2007 14:10

    Terezko kolik cibule ? Dělam Čatní z jablek a je výborné... a toto musí být taky :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Svačina Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Cukr Francouzská hořčice Ocet Paprika Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské brambory

Selské brambory

Zapečená růžičková kapusta podle hraběte Kinského

Zapečená růžičková kapusta podle…

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Boršč III.

Boršč III.

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

216
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
175
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
175
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
125
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
86
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Paprikové čatní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact