• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Papriková krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Papriková krkovička

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks plátky krkovičky bez kosti
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžička mletá sladká paprika
    • chilli papričky , jen pokud chceme omáčku ostré chuti
    • 3
      ks slovenská paprika nebo červená, žlutá... dle velikosti 2 -
    • olej na smažení
    • vývar nebo voda
    • jíška nebo hladká mouka na zahuštění
    • sojová omáčka nebo sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, po stranách na několika místech nakrojíme, aby se nám nekroutily při smažení, osolíme, opepříme a zprudka na rozpálené trošce oleje osmažíme z obou stran dozlatova. Hotové plátky masa vyndáme z pánve a uchováme v teple. Do výpeku dáme na nudličky pokrájené papriky, které taktéž zprudka smažíme dozlatova za občasného promíchání. Osmažené papriky zaprášíme paprikou (můžeme teď také přidat trochu nasekané chilli papričky nebo pasty...), kterou za stálého míchání krátce zpěníme a ihned zalijeme cca 100-150 ml vývaru. Vše necháme krátce provařit a nakonec zahustíme dle potřeby buď jíškou nebo trochou hladké mouky nebo solamylu rozmíchané v malém množství studené vody. Omáčku necháme ještě jednou krátce provařit, probublat, dochutíme sojovou omáčku nebo solí.
2
Na talíř s přílohou (brambory, rýže, těstoviny) dáme plátek smažené krkovice a vše přelijeme omáčkou, dozdobíme kouskem čerstvé papriky a podáváme.
3
Místo krkovice můžeme použít i jiný druh masa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Papriková pasta

Papriková pasta

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Ze zeleniny Zálivky a omáčky Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Jíška Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Slovenská paprika Sojová omáčka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Norský dresing na zeleninové saláty

Norský dresing na zeleninové saláty

Rajský salát - light

Rajský salát - light

Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Bůčkový holandský řízek

Bůčkový holandský řízek

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Bábovkový dort

Bábovkový dort

Kuřecí směs se zeleninou

Kuřecí směs se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

98
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Znojemské okurky
Znojemské okurky
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Srbské rizoto
Srbské rizoto
15
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…

Zajímavé články

Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
AHA.cz Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

Ženy.cz Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Blesk.cz Tady žil a zemřel Jiří Krampol (†87): Skromný pokojíček plný vzpomínek!

Tady žil a zemřel Jiří Krampol (†87): Skromný pokojíček plný vzpomínek!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

Další doporučené recepty:

Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková krémová polévka
Papriková krémová polévka
Papriková krkovice
Papriková krkovice
Papriková pasta
Papriková pasta
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková pomazánka II.
Papriková pomazánka II.
  • Recepty.cz
  • Papriková krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact