• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Papriková krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Papriková krkovička

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks plátky krkovičky bez kosti
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžička mletá sladká paprika
    • chilli papričky , jen pokud chceme omáčku ostré chuti
    • 3
      ks slovenská paprika nebo červená, žlutá... dle velikosti 2 -
    • olej na smažení
    • vývar nebo voda
    • jíška nebo hladká mouka na zahuštění
    • sojová omáčka nebo sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, po stranách na několika místech nakrojíme, aby se nám nekroutily při smažení, osolíme, opepříme a zprudka na rozpálené trošce oleje osmažíme z obou stran dozlatova. Hotové plátky masa vyndáme z pánve a uchováme v teple. Do výpeku dáme na nudličky pokrájené papriky, které taktéž zprudka smažíme dozlatova za občasného promíchání. Osmažené papriky zaprášíme paprikou (můžeme teď také přidat trochu nasekané chilli papričky nebo pasty...), kterou za stálého míchání krátce zpěníme a ihned zalijeme cca 100-150 ml vývaru. Vše necháme krátce provařit a nakonec zahustíme dle potřeby buď jíškou nebo trochou hladké mouky nebo solamylu rozmíchané v malém množství studené vody. Omáčku necháme ještě jednou krátce provařit, probublat, dochutíme sojovou omáčku nebo solí.
2
Na talíř s přílohou (brambory, rýže, těstoviny) dáme plátek smažené krkovice a vše přelijeme omáčkou, dozdobíme kouskem čerstvé papriky a podáváme.
3
Místo krkovice můžeme použít i jiný druh masa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Papriková pasta

Papriková pasta

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Ze zeleniny Zálivky a omáčky Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Jíška Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Slovenská paprika Sojová omáčka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

111
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
92
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
75
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
43
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
34
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková krémová polévka
Papriková krémová polévka
Papriková krkovice
Papriková krkovice
Papriková pasta
Papriková pasta
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková pomazánka II.
Papriková pomazánka II.
  • Recepty.cz
  • Papriková krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact