• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Papriková frittata
Napište svůj komentář k receptu

Papriková frittata

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková frittata
4fotografie
Nahrát fotku
 

Italská varianta omelety je chuťově bohatší, barevnější a zdravější. Můžete do ní přidat skoro cokoliv, co zrovna máte doma a rychlý dobrý oběd je do pár minut na stole. Frittata je navíc vynikající i studená, pokud by vám náhodou zbyla.

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      hrst petrželová nať hladkolistá
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibuli oloupejte a pokrájejte na klínky, papriky zbavte semeníků a nakrájejte na malé kousky, petrželku nasekejte nadrobno. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, vsypte cibuli a restujte asi minutu, přidejte papriky a na středním plameni je restujte asi 5 minut, měly by změknout a lehce se opéct. Troubu nastavte na horní grilování a předehřejte na 180 °C.

RADA: Vejce za pár minut k použití

2
V misce důkladně prošlehejte vejce, osolte je, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku. Vaječnou směs nalijte pomalu na pánev tak, aby zelenina zůstala rovnoměrně rozprostřená. Na středním plameni nechte vejce pomalu ztuhnout, nemíchejte je. Jakmile jsou okraje hnědé a spodek frittaty opečený, dejte pánev asi na minutu do trouby, je-li ovšem do trouby vhodná. Má-li vaše pánev plastovou rukojeť, zakryjte ji utěrkou, do trouby dejte jen kovovou část pánve a dvířka nechte otevřená. Za dvě minuty bude hotovo.

RADA: Krájení cibule

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo časopisu F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborová frittata se špenátem a fazolemi

Bramborová frittata se špenátem a…

Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Frittata s jarní cibulkou a hráškem

Frittata s jarní cibulkou a hráškem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Snídaně Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Červená paprika Olivový olej Pepř mletý Petrželová nať Sůl Vejce

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ravioli

Ravioli

Božský koláč

Božský koláč

Květákový nákyp jako příloha

Květákový nákyp jako příloha

Buřtový salát

Buřtový salát

Broskvový želé řez

Broskvový želé řez

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou drobenkou

Jablkovo-tvarohový koláč se…

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

50
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
28
Ostružinový koláč s broskvemi
Ostružinový koláč s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
20
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vendula Pizingerová 25 let od smrti Klárky (†4): Její příběh byl krátký… Ale pomohl spoustě lidí

Vendula Pizingerová 25 let od smrti Klárky (†4): Její příběh byl krátký… Ale pomohl spoustě lidí

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Papričky Padrón - tapas
Papričky Padrón - tapas
Paprika plněná brynzou
Paprika plněná brynzou
Paprika plněná řeckým jogurtem a zeleninou
Paprika plněná řeckým jogurtem a…
Papriková krémová polévka
Papriková krémová polévka
Papriková krkovice
Papriková krkovice
Papriková krkovička
Papriková krkovička
  • Recepty.cz
  • Papriková frittata
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact