• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Papana
Napište svůj komentář k receptu

Papana

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papana
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g tučný tvaroh
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g hladká mouka
    • 200
      g cukr krystal
    • 0,25
      l šlehačka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
V míse důkladně utřeme tvaroh, žloutky a mouku se špetkou soli a vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Na oleji smažíme lívanečky po obou stranách. Hotové posypeme cukrem a zdobíme šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nladya | 29. 9. 2015 16:53

    Výborné, nejraději je máme se skořicovým cukrem a řeckým jogurtem nebo zakysanou smetanou. S těstem se pracuje krásně (používám tučný tvaroh z vaničky a nikdy jsem s konzistencí těsta problém neměla).

  • nladya | 29. 9. 2015 16:53

    Výborné, nejraději je máme se skořicovým cukrem a řeckým jogurtem nebo zakysanou smetanou. S těstem se pracuje krásně (používám tučný tvaroh z vaničky a nikdy jsem s konzistencí těsta problém neměla).

  • Lucka | 24. 6. 2014 18:14

    no horší lívance jsem nedělala a ani nejedla. Konzistence příšerná a musí se toho přidat strašná spousta, aby to chytlo chuť lívance. :'(

  • Anik | 22. 2. 2013 15:30

    Papany jsem dělala poprvé, myslela jsem že těsto bude jako na palačinky či lívance a hle bylo to těsto tuhé, papany jsem vykrajovala sklenicí a smažila, děti s dědou je sluply jako nic, jen takový zákusek po obědě:-). Bylyvýborný, jen pro začátečnky jako já bych doporučovala autorce dopsat o jako těsto se jedná a jak postupovat. ;-)

  • jmuell1 | 22. 8. 2012 09:38

    Výborné, přidala jsem jen trochu mléka a cukr i do těsta.

  • Renata | 31. 5. 2012 13:53

    Těsto je opavdu hodně husté, takže první dávka dopadla hrozně, po zředění šli udělat kásný placičky a nakonec to byl bezva oběd :)

  • Alena | 10. 3. 2012 11:56

    Dělám je už dlouhá léta, přidám do těsta drobně nakrájené /ne strouhané-je to pak blatové/ jablko bez slupky a obalím ve skořicovém cukru.

  • MartikK
    MartikK | 29. 2. 2012 09:16

    Vynikající. Nejlepší jsou hned po usmažení obalené ve skořicovém cukru nebo v cukru smíchaném s vanilkou. Zkoušeli jsme i klasicky jako lívance potřené marmeládou a zdobené šlehaným tvarohem, ale ty "obyčejné cukrové" byly lepší. Dávám velkou jedničku. Jen malá poznámka k receptu, těsto bylo poměrně dost husté, takže jsem ho trošku naředila mlékem.

  • kRKOŠKOVÁ | 27. 1. 2012 20:38

    HMMMMMMMMMMMM PRAVDA :-*

  • Iva | 8. 12. 2011 10:50

    Je to skvělé lepší je to posypat skořicí, :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Dopolední svačina Svačina Smažení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Rostlinný olej Šlehačka Sůl Tučný tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Béřovický králík

Béřovický králík

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Zatloukané řízky

Zatloukané řízky

Jablečný závin

Jablečný závin

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

100
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
72
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
23
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Zpěvák Janek Ledecký: Tahal herce do dodávky!

Zpěvák Janek Ledecký: Tahal herce do dodávky!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Pánská bábovka
Pánská bábovka
Panzanella, salát s chlebem
Panzanella, salát s chlebem
Papáčkovy špagety (těstoviny)
Papáčkovy špagety (těstoviny)
Papas bravas
Papas bravas
Papoušková buchta
Papoušková buchta
Papoušková buchta
Papoušková buchta
  • Recepty.cz
  • Papana
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact