• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v sýrovém kabátku

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g pangasius až 600 podle velikosti jedlíků
    • 0,50
      ks citron šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička čubrica
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce olej
    • 150
      g uzený sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Pangasia necháme trochu povolit a otřeme od vody. Plátky ryby pokapeme citronovou šťávu, posolíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme bylinkami. (Je možné vytvořit si i "pastu" z třeného česneku, soli, bylinek a šťávy a touto pa stou potřít po obou stranách rybu). Na plíšku rozpálíme olej a rybu obalíme v mouce.
2
Na oleji osmahneme ryby po obou stranách, rozložíme po plíšku, můžeme přidat mouku a koření, které nám při obalování opadaly na prkýnko a dáme do trouby, vyhřáté na 100°C. Necháme zapékat cca 12 minut, pak kousky obrátíme, navršíme na každý "pastu", která vznikla z mouky, koření, tuku a vypečené vody (vetšinou je jí dost) v pekáčku a vrátíme do trouby, které přidáme na 150°C. Necháme zapékat cca 15 minut.
3
Mezi tím si nastrouháme sýr na hrubém struhadle. Přimícháme vajičko a zlehka hmotu prošleháme. Po uplynutí času vyndáme plech opět z trouby, přidáme na 220°C, kousky ryby otočíme opět na druhou stranu a potřeme směsí sýra a vajíčka. Vrátíme do vyhřáté trouby a zapečeme do roztavení sýra.
4
Podáváme s br. kaší, vařenými bramborami nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inge | 27. 10. 2012 10:54

    fakt hustý, ještě, že mi pangas nechutná...

  • Tahitty | 13. 9. 2012 14:32

    Chuťovka, už ho asi nikdy dětem nekoupím... :-$

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:01

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Esc | 28. 2. 2012 19:49

    supeeeer!!!!!!!!!!

  • Sára Pěchová | 16. 1. 2012 07:24

    Výborná rybka :-*

  • Eva | 16. 11. 2011 10:50

    bylo to dobré :-*

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 21:58

    už to taky vidím, mám pidi notebook, asi jsem nesjela až dolu-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 18:44

    Klárko - celá rodina měla bramborovou kaši, ale já jsem těstovinový maniak.... Takže já měla trochu zbylých těstovin a tak jsem vyfotila svůj talíř... Ale máš pravdu, s brkaší či pečenými bramborami je to asi obvyklejši.... dobrou chuť :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 9. 8. 2011 16:21

    O sýru je celý třetí odstavec.

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 12:48

    nevidím v postupu ten sýr! kam s ním?? asi ho sním-)

  • Klára K. | 8. 8. 2011 10:37

    Moc dobre to vypadá, dávam do oblúbených, ale prikláňam sa skôr k zemiakovej kaši, prípadne k zemiakom duseným na petrželke, ako k cestovinám. Ovšem, proti gustu, žiaden dišputát.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Čubrica Hladká mouka Mletá sladká paprika Olej Pangasius Sůl Uzený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Květákové placky (DUKAN)

Květákové placky (DUKAN)

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

148
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
103
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
97
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
81
Klasické lečo
Klasické lečo
65
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 31. 7. 2025: Kdo získá nové kontakty a koho potěší někdo blízký?

Denní horoskop na čtvrtek 31. 7. 2025: Kdo získá nové kontakty a koho potěší někdo blízký?

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): O pohřbu je rozhodnuto! Kdy bude, kdo ho pořádá a koho pozvali?

Jiří Krampol (†87): O pohřbu je rozhodnuto! Kdy bude, kdo ho pořádá a koho pozvali?

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Další doporučené recepty:

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panko strouhanka
Panko strouhanka
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact