• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pangasius v kapse
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v kapse

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius
    • česnek
    • tymián
    • máslo
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
2
Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:03

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Můrinka
    Můrinka | 21. 1. 2011 12:25

    Mňam, zapékala jsem i s brambory a bylo to moc dobré. A určitě bych pangasia osolila. :-[

  • recepty73
    recepty73 | 14. 11. 2010 16:54

    Výborné,jedna z nejlepších variant zapékání.Dělal jsem rovnou i s bramborem :-).

  • Zuzana Šindlerová | 12. 5. 2010 10:05

    No a nebylo by lepší než skládat pracně pečící papír, dát do alobalu? Jestli je to jen kvůli šťávě, tak je to asi jedno... Vyzkouším.

  • michaela picková | 11. 5. 2010 17:06

    Musim opravdu hodne recept pochvalit je vyborny.UZ jsem ho jednou dala a dnes jdu z nova.DOporucuji !!!!!!!!

  • Jarka O. | 27. 12. 2009 15:37

    Velmi chutná úprava, dík za recept :-) Dávám 1.

  • Milan Daniel | 26. 4. 2009 12:59

    Nemělo to chybu, opraženého česneku dva stroužky na porci, koření z obou stran. Dávám jedna.

  • Tereza Čtvrtníčková | 21. 2. 2009 13:59

    Když ten česnek předtím opražíte do růžova na olivovém oleji a pak tím tu rybu zalijete, je to ještě lepší. A také doporučuji rybu před položením na pečící papír osušit, plátýnkem nebo utěrkou.

  • Milan Daniel | 1. 2. 2009 09:57

    Termín "pečící papír" je sousloví vytvořené podle stejného vzoru jako "vařící hrnec" nebo třeba "topící dřevo". Stejně jako je dřevo na topení, hrnec na vaření, atd., je v češtině PAPÍR NA PEČENÍ. Kuchařka by měla mít ráda jazyk; když ho takto zahlení, ani chutnat potom nemůže.

  • jana muchova | 21. 1. 2009 15:01

    dnes jsem vyzkoušela, chutnalo mi.Jen jsem nevěděla jestli osolit. Osolila jsem a bylo to dobré.

  • Iva Maturová | 26. 12. 2008 21:29

    Já to chápu tu kapsu, je to jednoduché. Položte rybu na papír tak, aby přeložený papír tvořil dno kapsy. Poté založte papír zprava, pak shora, no a naposled vlevo a je zabaleno. Postupuje se dokola proto, aby nevytekla šťáva.

  • Markéta Roubalová | 26. 12. 2008 13:19

    Nerozumím té kapse, nebyl by obrázek, abych to lépe pochopila?

  • lenka galvasová | 9. 10. 2008 19:17

    Recept vypadá lákavě,ale ten popis.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Máslo Pangasius Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený kapr

Smažený kapr

Piškotová bábovka s kokosem

Piškotová bábovka s kokosem

Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Kynutý závin

Kynutý závin

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy

Dipy ke grilovanému masu - z červené…

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
38
Debrecínská polévka s fazolemi
Debrecínská polévka s…
24
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
22
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které souvisejí s jídlem?
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které…
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
AHA.cz Vzteklá reakce Dáši Havlové na Obermannovou: JSI ŘEHTAJÍCÍ KOBYLA!

Vzteklá reakce Dáši Havlové na Obermannovou: JSI ŘEHTAJÍCÍ KOBYLA!

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Ženy.cz Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Blesk.cz Smrt Jiřího Krampola (†87) zdrtila kolegy! Pláče Vémola, Absolonová, Bendová a další

Smrt Jiřího Krampola (†87) zdrtila kolegy! Pláče Vémola, Absolonová, Bendová a další

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Další doporučené recepty:

Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panini s pestem a parmskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Pangasius v kapse
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact