• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v bylinkovém mantlu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v bylinkovém mantlu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • 1
      lžíce mléko
    • pažitka
    • estragon
    • rostlinný olej na smažení
    • citronový tymián (můžete i bylinky dle vlastní chuti)

Postup přípravy receptu

1
Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem.
2
Smažíme dozlatova z obou stran na rozpáleném oleji.
3
Podáváme s bramborovou přílohou-kaše.... .
4
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 3. 8. 2016 20:31

    Vynikající :-*

  • Romana | 27. 3. 2013 07:02

    Já jestě rybí maso pokapu před obalováním citronovou šťávou a bylinky jsem se naučila dávat podle toho, co je zrovna po ruce.

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:04

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Tino | 7. 11. 2010 16:37

    Jaruško, jak píše Zámecká paní - v tetrapacku! Měli ji i u nás na vsi ;-) v Penny. Normálně v chlaďáku vedle mlíka, zákysů a smetany. Simča S.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 11. 2010 13:13

    Jaruško,ve velkých super(hyper)marketech :-)) -zámecká paní má přehled ;-)

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 12:51

    Díky ;-)

  • | 7. 11. 2010 11:13

    Nevim jak v Cechach, ale v Nemecku je Holandska omacka bezne k dostani bud v tetrapacku, ta uz je hotova, jen ji ohrat - ja ji zjemnuji bilym vinem a nebo v prasku, tu jsem ale jeste nezkousela. Myslim si, ze v nejakem sparu, kauflandu nebo tesku by mela byt i v Cechach.

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 06:39

    Já jsem někdy taky líná a zjednodušuju...tak kápni božskou: kde ji kupuješ? :-P

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 18:35

    ;-) ...nastraž očka ;-) a pak si jí ohřej :-D .Samo,že nejlepší je domácí :-P ,tyhle vychytávky znám od lenochů,kteří si to umí zjednodušit ;-) :-D

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 18:24

    Jirko hotovou holandskou omáčku jsem ještě nikde neviděla...ani si to neumím představit, ta se přece podává teplá :-\

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 17:37

    Krájejte bylinky na větší kousky,pokud chcete,aby byly ve strouhance vidět i po usmažení ;-) :-P

  • recepty 73 | 12. 2. 2010 09:06

    K takto upravené rybě je dobrá i holandská omáčka(lze koupit i hotovou:-( )

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronový tymián Estragon Hladká mouka Mléko Pangasius Pažitka Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Pečené kuřecí závitky

Pečené kuřecí závitky

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Pohanka na sladko

Pohanka na sladko

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
16
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
16
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Frontman skupiny Jelen Jindra Polák: Ve 45 letech dvojnásobným dědou!

Frontman skupiny Jelen Jindra Polák: Ve 45 letech dvojnásobným dědou!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Další doporučené recepty:

Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact