• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v bylinkovém mantlu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v bylinkovém mantlu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • 1
      lžíce mléko
    • pažitka
    • estragon
    • rostlinný olej na smažení
    • citronový tymián (můžete i bylinky dle vlastní chuti)

Postup přípravy receptu

1
Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem.
2
Smažíme dozlatova z obou stran na rozpáleném oleji.
3
Podáváme s bramborovou přílohou-kaše.... .
4
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 3. 8. 2016 20:31

    Vynikající :-*

  • Romana | 27. 3. 2013 07:02

    Já jestě rybí maso pokapu před obalováním citronovou šťávou a bylinky jsem se naučila dávat podle toho, co je zrovna po ruce.

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:04

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Tino | 7. 11. 2010 16:37

    Jaruško, jak píše Zámecká paní - v tetrapacku! Měli ji i u nás na vsi ;-) v Penny. Normálně v chlaďáku vedle mlíka, zákysů a smetany. Simča S.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 11. 2010 13:13

    Jaruško,ve velkých super(hyper)marketech :-)) -zámecká paní má přehled ;-)

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 12:51

    Díky ;-)

  • | 7. 11. 2010 11:13

    Nevim jak v Cechach, ale v Nemecku je Holandska omacka bezne k dostani bud v tetrapacku, ta uz je hotova, jen ji ohrat - ja ji zjemnuji bilym vinem a nebo v prasku, tu jsem ale jeste nezkousela. Myslim si, ze v nejakem sparu, kauflandu nebo tesku by mela byt i v Cechach.

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 06:39

    Já jsem někdy taky líná a zjednodušuju...tak kápni božskou: kde ji kupuješ? :-P

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 18:35

    ;-) ...nastraž očka ;-) a pak si jí ohřej :-D .Samo,že nejlepší je domácí :-P ,tyhle vychytávky znám od lenochů,kteří si to umí zjednodušit ;-) :-D

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 18:24

    Jirko hotovou holandskou omáčku jsem ještě nikde neviděla...ani si to neumím představit, ta se přece podává teplá :-\

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 17:37

    Krájejte bylinky na větší kousky,pokud chcete,aby byly ve strouhance vidět i po usmažení ;-) :-P

  • recepty 73 | 12. 2. 2010 09:06

    K takto upravené rybě je dobrá i holandská omáčka(lze koupit i hotovou:-( )

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronový tymián Estragon Hladká mouka Mléko Pangasius Pažitka Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Jemná perníková buchta

Jemná perníková buchta

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Drobenkový mazanec (bochánek)

Drobenkový mazanec (bochánek)

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Švestková žemlovka

Švestková žemlovka

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

73
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
37
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
22
Rychlé jednoduché rizoto
Rychlé jednoduché rizoto
14
Česneková pomazánka se sýrem
Česneková pomazánka se…
14
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát? Známe odpověď!
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát?…
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční, nealkoholický, jasmínový nebo orientální
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si…
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
AHA.cz Brzobohatý odhalil pravdu: Dohoda s Danielou nejspíš padne!

Brzobohatý odhalil pravdu: Dohoda s Danielou nejspíš padne!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Blesk pro ženy Princezny a princové z vašich oblíbených pohádek tehdy a dnes. Jak se změnili?

Princezny a princové z vašich oblíbených pohádek tehdy a dnes. Jak se změnili?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz David Matásek: Bouračka cestou z chalupy!

David Matásek: Bouračka cestou z chalupy!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ideální Vánoce podle znamení zvěrokruhu: Berani touží po akci, Blíženci milují společnost a Štíři chtějí klid

Ideální Vánoce podle znamení zvěrokruhu: Berani touží po akci, Blíženci milují společnost a Štíři chtějí klid

Další doporučené recepty:

Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact