• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pangas se špenátem a nivou
Napište svůj komentář k receptu

Pangas se špenátem a nivou

autor: caspar
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangas se špenátem a nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety (dle počtu porcí)
    • koření na ryby
    • listový špenát (lze použít i mražený)
    • 150
      g sýr niva
    • 1
      ks cibule
    • 1
      dl smetana či mléko
    • majoránka
    • pepř mletý
    • 3
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

1
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme špenát mražený, necháme rozmrazit a přes cedník přecedíme přebytečnou vodu. Na másle osmahneme cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme špenát a zalijeme smetanou či mlékem. Chvíli podusíme a přidáme nivu. Společně vše podusíme, až zmizí přebytečná tekutina. Ochutíme solí, česnekem, pepřem a majoránkou.
2
Filety pangase osolíme a posypeme kořením na ryby. Necháme chvíli odpočinout. Potom filety opečeme na másle na pánvi.Na talíř si dáme špenát, na něj filety pangase, které ještě posypeme nivou.
3
Podáváme s různě upravenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas na rajčatech

Pangas na rajčatech

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KaRa | 26. 4. 2015 22:02

    Treska a špenát - luxusní kombinace. S nivou super!!! Díky!

  • Adulík | 5. 11. 2012 10:50

    špenát a niva možná, ale cpát nivu na rybu.. barbarství..

  • Jarka O. | 19. 9. 2011 21:20

    Opět moje fotka, prosím o opravu O:-)

  • MartikK
    MartikK | 28. 8. 2011 13:58

    Moc dobrá úprava pangase. Rybu jsem pouze pokapala citronovou šťávou, osolila a posypala drceným kmínem. A i když jsem měla málo Nivy, bylo to vynikající.

  • Dobka | 6. 2. 2011 21:05

    Dobrůtka, zbožňuju kombinaci špenátu a nivy :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Koření na ryby Listový špenát Majoránka Pangasius Pepř mletý Smetana Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Holandské řízky

Holandské řízky

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky

Těstoviny s vejci, parmezanem a…

Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony

Krémová omáčka s kuřecím masem a…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

74
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
23
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
22
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
20
Domácí kečup
Domácí kečup
17
Hermelínové karbanátky s mletým masem
Hermelínové karbanátky s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pangas na rajčatech
Pangas na rajčatech
Pangas raz dva
Pangas raz dva
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangasius na listovém špenátu se smetanou
Pangasius na listovém špenátu se…
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s brokolicí na pánvi
  • Recepty.cz
  • Pangas se špenátem a nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact