• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Napište svůj komentář k receptu

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

autor: Lucie Krejčí
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 47
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová panenka
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kelímek smetana
    • 1
      lžička koření - 7 druhů pepře
    • 1
      kostka masox extra silný
    • olej
    • 500
      g brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce tuk sádlo nebo olej na plech
    • 1
      špetka paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Panenku odblaníme a očistíme, nakrájíme na plátky,a posypeme pepřovým kořením, osolíme a zalijeme olejem. Necháme odležet v lednici. Potom panenku osmahneme zprudka na oleji z obou stran a odložíme na talíř. Ve výpeku osmažíme cibuli a slaninu nakrájené na proužky a zalijeme smetanou. Dochutíme kouskem bujonu. vložíme biftečky a prohřejeme.
2
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na asi 1/2 cm kolečka. Propláchneme vodou, vysušíme a vsypeme na vymazaný plech. Posypeme paprikou a promícháme. Pečeme v troubě asi 45 minut. Nakonec posolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pirožky mňam mňam

Pirožky mňam mňam

Bramborové dukátky

Bramborové dukátky

Bílé čokoládové dukátky

Bílé čokoládové dukátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lukáš | 14. 3. 2016 11:00

    panenka je vždycky mňam, pokud se nevysuší :) ;-)

  • Jana Nekulová | 4. 1. 2014 13:50

    moc dobré, chutnalo nám!!

  • gerok | 13. 5. 2012 13:33

    Odzkoušeno a opravdu MŇAM s hvězdičkou, děkuji autorce za recept O:-)

  • Dita K. | 12. 6. 2011 13:52

    Dnes jsme vyzkoušeli,oběd senzační..právem panenka MŇAM :-)

  • Anna | 6. 12. 2010 09:40

    Moc nam to vsem chutnalo, doporucuji :-)

  • Daniella O. | 7. 10. 2010 16:57

    Jednoduche, rychle a prakticky bez nadobi. Pridala jsem houbovy bujon a na dukatky jsem pouzila koreni na americke brambory. Bylo to vyborne, vazne Mnam...:)))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Koření - 7 druhů pepře Masox Olej Paprika - sladká Slanina Smetana Sůl Tuk Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Rajská omáčka, která se musí povést

Rajská omáčka, která se musí povést

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

Salát z okurek

Salát z okurek

Slaný dort I

Slaný dort I

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Frankfurtská polévka s houbami

Frankfurtská polévka s houbami

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

175
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake
164
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…
57
Mletá směs s červenou čočkou
Mletá směs s červenou…
16
Rajská omáčka, která se musí povést
Rajská omáčka, která se…
15
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Panadelky
Panadelky
Panagjurská vejce
Panagjurská vejce
Paneng kai
Paneng kai
Panenka plněná sušenými meruňkami
Panenka plněná sušenými meruňkami
Panenka s batátem a pestem
Panenka s batátem a pestem
Panenka s olivovou tapenádou
Panenka s olivovou tapenádou
  • Recepty.cz
  • Panenka Mňam s bramborovými dukátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact