• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pancit - filipínské jídlo
Napište svůj komentář k receptu

Pancit - filipínské jídlo

autor: Miroslava Marková
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pancit - filipínské jídlo
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce

Nebyly přidány žádné ingredience.

Postup přípravy receptu

1
Na olej rozmačkáme česnek, přidáme cibuli a do sklovato usmažíme. Na nudličky nakrouhanou mrkev dáme na základ, osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku a dusíme, až je trochu podušené, přidáme nakrájené lusky na proužky a zelí, přidáme sůl, zalijeme vývarem z kuřat.
2
Až je vše měkké, přidáme vývar a nudle instantní (nevařit, změknou sami) a pak rýžové (namočíme předem do teplé vody na 3 minuty a pokrájíme). Nakonec přidáme maso obrané z kuřat a promícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 25. 5. 2007 08:07

    Jano,slovem kostra jsem chtěla autorce receptu objasnit,co to vlastně skelet je.A je logické,že když vykostíte kuře,tak na kostech nějaké maso zůstane.Akorát nechápu,proč by nebyl vhodný na polévku.Já z něj vařím polévku dost často.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:34

    Každopádně když skelety uvaříte,oberete z nich poměrně dost masa,třeba kdo není náročný i do paprikáše,ale záleží,kde skelety koupíte,kostra nikomu na nic není,ani na polévku.Jana

  • Kamil Krybus | 24. 5. 2007 09:48

    Filipinská jídla jsou chatrakteristická kombinací česnek + sojová omáčka + bílý ocet + hnědý cukr + bobkové listy, někdy i ananasová šťáva. Zkus to trochu doladit a bude to super.

  • Miroslava Marková | 22. 5. 2007 12:38

    Tak to se omlouvám. Recept mám od jedné známé, je samozřejmě vyzkoušený.Ta v něm píše kuřecí skelet, ale má na mysli maso.

  • Zdena z JM | 22. 5. 2007 11:12

    Kuřecí skelet není vařené kuřecí maso, ale naopak to, co zbude,když kuře vykostíte.Tzn.kostra.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Filipíny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu:
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Drobenkové muffiny s tvarohem

Drobenkové muffiny s tvarohem

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Stracciatella

Stracciatella

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

41
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
38
Ovesné pražmové pirožky, základní recept
Ovesné pražmové pirožky,…
33
Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska
Hnětynky - posvícenská…
31
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
23
Kuřecí prsa Caprese
Kuřecí prsa Caprese

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Kůrka podstoupil další zákrok: Čtvrtá operace během dvou let!

Kůrka podstoupil další zákrok: Čtvrtá operace během dvou let!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Pancit - filipínské jídlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact