• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pan bagnat
Napište svůj komentář k receptu

Pan bagnat

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pan bagnat
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 60
      ml olivový olej
    • 1
      lžička balzamikový ocet
    • 2
      lžíce petrželka hladkolistá (najemno nasekaná)
    • 0,50
      lžíce kapary slité, nasekané
    • 1
      ks cuketa (asi 120 g), nastrouhaná na tenké plátky
    • 1
      ks bageta velká
    • 1
      stroužek česnek rozdrcený
    • 4
      ks vejce natvrdo uvařená, oloupaná a rozpůlená
    • 10
      ks artyčoky nakládané, pokrájené
    • 10
      ks bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Na plechu pokrytém pečicím papírem upečte papriky, až jejich slupka téměř zčerná. V misce přetáhněte kuchyňskou fólií, aby se zapařily. Ve jiné misce promíchejte olej, ocet, kapary a petrželku. Přidejte cuketu, osolte a opepřete. Z paprik stáhněte slupku a vyjměte semínka, pokrájejte je a přidejte do misky. Bagetu podélně rozpulte, ale nedokrojte. Vydlabejte střídku a vnitřek potřete česnekem. Spodní část bagety poklaďte rozpůlenými vejci, artyčoky, cuketami a paprikami. Nakonec poklaďte lístky bazalky. Zakryjte druhou polovinou bagety a vše zabalte do kuchyňské fólie. Položte na plech, zakryjte jiným plechem a ten zatižte něčím těžším a dejte přes noc do chladu. Podávejte pokrájené na tenké plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček

Pan di spezie - sladký kořeněný…

Sex-in-a-Pan

Sex-in-a-Pan

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Červen Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Artyčoky Bageta Balzamikový ocet Bazalka Červená paprika Česnek Cuketa Kapary Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pařížský dort

Pařížský dort

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Jáhlové placky

Jáhlové placky

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

188
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
94
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
86
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
42
Vanilkové rohličky XI.
Vanilkové rohličky XI.
42
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Lasagne - jednoduché,…

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Další doporučené recepty:

Pampeliškový med III.
Pampeliškový med III.
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Pampeliškový sirup
Pampeliškový sirup
Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Panadelky
Panadelky
Panagjurská vejce
Panagjurská vejce
  • Recepty.cz
  • Pan bagnat
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact