• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
Napište svůj komentář k receptu

Pajšl - plíčky na smetaně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 74
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pajšl - plíčky na smetaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • vepřová játra plíce, srdce, játra...
    • 1
      ks vepřový jazyk
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks petržel
    • celer (kousek)
    • 1
      ks cibule
    • 400
      ml smetana
    • sůl
    • 10
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • ocet (dle chuti)
    • cukr (dle chuti)
    • hladká mouka (na zahuštění)

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek, lžičku octa a zeleninu, kterou vyndám po jejím změknutí. Ostatní vařím do změknutí. Jazyk rychle schladím a olupu, ostatní po schladnutí nakrájím na malé kousky včetně zeleniny. Vnitřnosti sliji, přidám kostku masoxu, povařím. Ve smetaně rozkvedlám dostatečné množství hl.mouky a omáčku tímto zahustím, povařím, dochutím solí, octem (popřípadě cukrem), přidám nakrájené vnitřnosti a zeleninu.
2
Podávám nejraději s houskovým knedlíkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bifteky na smetaně

Bifteky na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Macek | 7. 4. 2016 19:06

    Pajšl v p..i,nutro pálí... :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:05

    Nutro pálí, pajšl v pici :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:03

    Nutro pálíííí PAJŠL v piči :-|

  • Mila | 23. 9. 2015 07:50

    Je rok 2015 a já jdu vařit pajšl moc se na něj těším je to stejný recept který vařím já a je výborný. :-P :-P

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 12. 2014 17:44

    Jsem moc ráda, když tady narazím na nějaký recept na jiné vnitřnosti než játra. Moc nám chutnalo, budeme určitě opakovat.

  • majdullla | 2. 5. 2013 10:08

    Receptík je výborný i z vnitřností divočáka.Jen nedáváme plíce,ty pouze povařím a vyndavám je. :)

  • Mr.Bean | 13. 2. 2013 23:55

    Recept je dobrý,ale rád bych věděl kde koupit plíce?Já si je nechám vozit z Rakouska

  • Ivana Přikrylová | 22. 2. 2012 19:52

    Je to výborný recept, jen vynechávám plíce a používám jen jazyk a srdce. Ostatní je stejné.

  • koloušek | 31. 1. 2012 19:06

    Pajšl na smetaně

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Říjen Listopad Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Hladká mouka Mrkev Nové koření Ocet Pepř mletý Petržel Smetana Sůl Tymián Vepřová játra Vepřový jazyk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Tvarůžková pomazánka V

Tvarůžková pomazánka V

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

89
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
81
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
76
Chilaquiles s mletým hovězím
Chilaquiles s mletým…
46
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
45
Salát s rajčaty, avokádem a nivou
Salát s rajčaty,…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Kolosální smutek za Armaniho (†91): Davy u rakve i slzy Donatelly

Kolosální smutek za Armaniho (†91): Davy u rakve i slzy Donatelly

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact