• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paella
Napište svůj komentář k receptu

Paella

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paella
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 250
      g vepřové maso
    • 250
      g kuřecí maso
    • 125
      g uzené maso
    • 1
      plechovka krabí maso
    • 2
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • sůl
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      špetka šafrán
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 1
      l vepřový vývar
    • 350
      g rýže
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • 100
      g hrách
    • 100
      g fazolky
    • 100
      g žampiony

Postup přípravy receptu

1
Maso, cibuli a česnek nakrájíme a vhodíme na rozpálený olej. Osolíme a okořeníme. Zalijeme vývarem, přidáme bobkový list a dusíme asi 30 minut. V jiné nádobě dusíme papriky, rajčata, hrášek, fazolky a žampiony. Rýži uvaříme. Když je vše hotovo, všechno dobře promícháme a necháme asi 15 minut prohřát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paella s mořskými plody

Paella s mořskými plody

Paella s kuřetem

Paella s kuřetem

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tom | 31. 1. 2016 18:10

    presne tak.. souhlasim s Eliskou i "Anonymem".. kdyz vam nekdo z Peru rekne, ze dela "Kulajdu" kde dava lilek misto brambor, avokado misto vejce, koriandr misto kopru a balsamico misto octu - tak ho s tim poslete k sipku, ze uz to neni kulajda.. coz porad neznamena, ze to bude spatne jidlo.. recept, ke kteremu pridavame prispevky vubec nemusi byt spatny.. to ani nikdo netvrdi.. jen to proste neni Paella..

  • Anonym 01.03.2004 | 26. 1. 2012 19:28

    Temer pred ôsmimi rokmi som "kritizoval" tento recept a dnes som ho náhodou objavil aj s mojou kritikou. Vtedy som na príspevky iných citatelov neodpovdal, ale odpovedám dnes. Zijem od r. 1982 (30 rokov) v Spanielsku a zaoberám sa okrem iného správnou výzivou a vsetkým tým, co s jedlom súvisí. A dnes, po precítaní tohoto receptu musím zopakovat a potvrdit to, co som pred casom napísal.

  • roman jerabek | 2. 11. 2007 11:47

    pracuji v GB jako head chef ale toto je absolutni ...........!kdo ta muze vydat?

  • Dave Isaias | 22. 6. 2007 22:32

    http://533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d-t.xlbmro.org <a href="http://533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d-h.xlbmro.org">533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d</a> [url]http://533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d-b1.xlbmro.org[/url] [url=http://533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d-b2.xlbmro.org]533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d[/url] [u]http://533dcbb6e15676a91b96f9e315b43b8d-b3.xlbmro.org[/u] 02564f07df4f7f30c664742ee44edb7d

  • Eliska | 4. 8. 2006 13:16

    Ji mi lito, ale musim souhlasit se slovenskym anonymem. Pokud hledate recept podle nazvu (protoze jste nekde jedli a chutnalo) tak tohle moc nepomuze. Zijeme jiz nekolik let v Londyne a Paellu jsme meli moznost ochutnant v pravych spanelskych restauraciich. Jinak ale nikdo netvrdi, ze tenhle recept neni dobry, jen bylo konstatovano ze pojmenovat to Paella neni to prave. Ruku na srdce, taky by se nam nelibilo cist nekde klasicky cesky nazev pro klasicke ceske jidlo a zjistit ze to je vsechno mozne jen ne klasicke ceske jidlo.

  • Anonym | 31. 1. 2006 00:44

    poprve jsem vyzkousela tento recept, ktery se podle rodiny vyvedl na vybornou. Je to lahodne, chutne a hlavne netucne jidlo. Ryzi jsem koupila specialni, nebelenou, organickou at je to zdravy se vsim vsudy. Toto jidlo stoji za pokus a neni nijak narocne na pripravu.

  • romana | 10. 8. 2005 10:07

    Tato počeštělá paella je velmi dobrá musím souhlasit s Martinou.A pokuď jde o toho bezejmeného slováka(anonym), tak ten se takhle nešťastně vyjadřuje o všech receptech. A mimochodem pochybuji, že už některý zkusil uvařit.Kdo nezkusil, ten nepochopí.

  • Martina | 13. 6. 2005 12:30

    Dobrý den,já si také myslím, že náš slovenský kolega to poněkud s kritikou a nevlídností přehnal. Vždyť v cizině se také často nevydaří jiná jídla - dělají se "poangličtěné", "poněmčené" atd. A stejně tak si asi Čech zase udělá španělskou Paellu tak trochu počeštěnou. Vždyť na tom nakonec nic není, snad jen stačí dodat "Paella po česku", a až pan Rodriguez pošle pravý recept, může jej ponechat pod pravým názvem. Opravdu by zde nemělo být místo na nějaké handrkování - jsme přece všichni lidé a pojí nás zájem o vaření! Nemám pravdu?

  • Pilar Munoz Rodriguez | 9. 12. 2004 18:39

    Nejlepsi kdyz se podivate na >Mundo recetas.com < = recetas de cocina = napisete Paella a click na buscar......a uvidite postup na fotkach

  • Pilar Munoz Rodriguez | 7. 12. 2004 16:50

    Ale napadne, holt me to trochu trva....ale rozhodne jsem nechtel nic kritizovat ba naopak,jsem moc rad ,ze jsem tuto stranku nasel. Prispeji jeste receptem na Gazpacho andaluz, coz je studena zeleninova polevaka .Dostanete v kazde rastauraci ci baru na jihu spanelska

  • Anonym | 25. 11. 2004 20:30

    Ale my jsme v Česku a ne ve Španělsku :) Kritizovat umí každý, ale přidat recept, vás ani nenapadne...

  • Pilar Munoz Rodriguez | 25. 11. 2004 20:11

    Jsem cech ,ale mam spanelku za zenu a ziji ve spanelsku 30 let. Ten slovak ma pravdu. Paella je spanelske narodni jidlo.Kazda spanelka ma svuj vlastni styl pripravy ale to skutecne nema s uvedenym receptem nic spolecneho. Uvariteli tohle ve spanelich nevyjdete zivy z kuchyne.

  • Anonym | 22. 8. 2004 15:46

    akí sú ti Slováci múdri!!

  • Anonym | 1. 3. 2004 10:03

    Bohuzial, tento recept a Paella majú spolocné len to, ze obsahujú ryzu. Proces prípravy Paelly je úplne iný. Precítajte si recepty zo spanielskej kuchyne, aby ste mali aspon minimálnu informáciu, co to Paella je a ako sa pripravuje. (Neexistuje na koniec vsetko zmiesat, to je vyslovene zakázané, ked sa pridáva ryza, uz je vsetko ostatné spolu zmiesané a výsledok je zároven aj príjemný vzhlad pre oc)i. To nie je nemecký Eintopf...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Uzeniny & mleté maso Mořské plody (Dary moře) Krabi
Maso Vepřové Drůbeží Uzeniny Dary moře Oběd Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cayenský pepř Česnek Cibule Fazolky Hrách Krabí maso Kuřecí maso Paprika Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Rýže Šafrán Sůl Uzené maso Vepřové maso Vepřový vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Bulharská pomazánka

Bulharská pomazánka

Krevety středozemí

Krevety středozemí

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

48
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
34
Švestková povidla
Švestková povidla
28
Cuketovomrkvové placky
Cuketovomrkvové placky
26
Asklepiovo řecké Souvlaki
Asklepiovo řecké Souvlaki
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Paella
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact