• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Napište svůj komentář k receptu

Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí

autor: jarkoo
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 43
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těsto
    • 200
      ml moučkový cukr
    • 600
      ml hladká mouka
    • 200
      ml mléko
    • 100
      g máslo nebo Hera
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
  • Na drobenku
    • 4
      lžíce máslo nebo Hera
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek cukr krupice
  • náplň
    • ovoce podle chuti - borůvky, švestky, rybíz, rebarbora ...

Postup přípravy receptu

1
Hlubší plech si vyložíme pečícím papírem. Z másla, mouky a cukru si umneme drobenku. Připravíme si ovoce, v případě, že máme větší kusy, tak ho pokrájíme.
2
Pak si připravíme těsto - v míse vyšleháme vejce, cukr a rozpuštěné máslo do pěny, pak přimícháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto ihned rozetřeme na plech, po chvíli už by to nešlo, stáním těsto houstne. Na těsto rozprostřeme ovoce a povrch posypeme drobenkou. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C.
3
Na koláčovou formu o průměru cca 29 cm stačí poloviční dávka těsta.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Celozrnná focaccia bez kynutí

Celozrnná focaccia bez kynutí

Houskové knedlíky bez kynutí - výborné a jednoduché

Houskové knedlíky bez kynutí -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Macicekr | 8. 9. 2018 19:09

    Koláč výborný, jen je pravda, že by to chtělo poloviční dávku..:) Ale pochutnali jsme si..

  • jarkoo | 31. 8. 2015 09:34

    Na koláčovou formu stačí poloviční dávka těsta :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Řezy Buchty Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Máslo Mléko Moučkový cukr Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobrý perník

Dobrý perník

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Makový jablečník

Makový jablečník

Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách

Barvená velikonoční vejce v…

Lehká tvarohová pomazánka

Lehká tvarohová pomazánka

Andělská roláda

Andělská roláda

Medová kuřecí stehýnka

Medová kuřecí stehýnka

Jahodový (ovocný) pohár

Jahodový (ovocný) pohár

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

61
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
26
Zapečené lilky
Zapečené lilky
19
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
19
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
17
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Ovocný koktejl
Ovocný koktejl
Ovocný koláč / bublanina (nejen) z remosky
Ovocný koláč / bublanina (nejen) z…
Ovocný koláč III.
Ovocný koláč III.
Ovocný koláč s krupicovou náplní
Ovocný koláč s krupicovou náplní
Ovocný koláč s tvarohem na grilu
Ovocný koláč s tvarohem na grilu
Ovocný koláč se želatinou
Ovocný koláč se želatinou
  • Recepty.cz
  • Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact