Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Haštalský řízek
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Rýžovo-jablečný nákyp
Kuřecí prsa na pórku
Zelňačka s maďarskou klobásou
Smoothie z červené řepy
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake