Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Linecké těsto pro začátečníky
Cukrářská vánočka (mazanec)
Smažený tvarůžek v hermelínu
Buchta z mikrovlnky
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Celer smažený v kořeněné tempuře
Pečené kuře s čočkou beluga
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake