• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ostrá pomazánka s pivem
Napište svůj komentář k receptu

Ostrá pomazánka s pivem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ostrá pomazánka s pivem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 100
      g tuk
    • 5
      lžíce pivo (Světlé)
    • 1
      ks cibule
    • chilli
    • paprika - sladká
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh vyšleháme se změklým tukem a s pivem. Přidáme koření, sůl a nakonec vmícháme nakrájenou cibuli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem

Žloutková polévka s pivem

Žloutková polévka s pivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa | 10. 2. 2017 19:14

    Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)

  • Jana | 7. 4. 2014 14:40

    Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:04

    Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:02

    Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:01

    Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.

  • Tereza T
    Tereza T | 27. 1. 2011 16:56

    Ano, už je opraveno, díky.

  • Soňa | 27. 1. 2011 16:27

    Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)

  • Šárka Kučerová | 11. 4. 2009 18:36

    Hrozně dobrá. Doporučuji.

  • Petule B. | 30. 6. 2008 18:31

    Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.

  • martina markusikova | 29. 6. 2008 10:08

    Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 09:51

    taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!

  • Jiří Jan | 28. 6. 2008 23:53

    Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!

  • Andik | 6. 7. 2007 17:48

    ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?

  • Jana | 2. 4. 2004 06:16

    Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Drcený kmín Měkký tvaroh Paprika - sladká Pivo Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Makový závin III.

Makový závin III.

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Omeleta s kuskusem

Omeleta s kuskusem

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

65
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané…
51
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
49
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
42
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové…
35
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Ostrá barbecue marináda BBQ
Ostrá barbecue marináda BBQ
Ostrá kuřecí stehýnka
Ostrá kuřecí stehýnka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá směs s kedlubnami
Ostrá směs s kedlubnami
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostravské karbanátky se sýrem
Ostravské karbanátky se sýrem
  • Recepty.cz
  • Ostrá pomazánka s pivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact