• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ostrá pomazánka s pivem
Napište svůj komentář k receptu

Ostrá pomazánka s pivem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ostrá pomazánka s pivem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 100
      g tuk
    • 5
      lžíce pivo (Světlé)
    • 1
      ks cibule
    • chilli
    • paprika - sladká
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh vyšleháme se změklým tukem a s pivem. Přidáme koření, sůl a nakonec vmícháme nakrájenou cibuli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem

Žloutková polévka s pivem

Žloutková polévka s pivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa | 10. 2. 2017 19:14

    Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)

  • Jana | 7. 4. 2014 14:40

    Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:04

    Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:02

    Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:01

    Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.

  • Tereza T
    Tereza T | 27. 1. 2011 16:56

    Ano, už je opraveno, díky.

  • Soňa | 27. 1. 2011 16:27

    Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)

  • Šárka Kučerová | 11. 4. 2009 18:36

    Hrozně dobrá. Doporučuji.

  • Petule B. | 30. 6. 2008 18:31

    Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.

  • martina markusikova | 29. 6. 2008 10:08

    Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 09:51

    taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!

  • Jiří Jan | 28. 6. 2008 23:53

    Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!

  • Andik | 6. 7. 2007 17:48

    ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?

  • Jana | 2. 4. 2004 06:16

    Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Drcený kmín Měkký tvaroh Paprika - sladká Pivo Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové flameri

Krupicové flameri

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Jednoduchá domácí paštika

Jednoduchá domácí paštika

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

182
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
78
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
49
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
47
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“
40
Voňavé asijské ossobuco s pečenou dýní
Voňavé asijské ossobuco…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Ostrá barbecue marináda BBQ
Ostrá barbecue marináda BBQ
Ostrá kuřecí stehýnka
Ostrá kuřecí stehýnka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá směs s kedlubnami
Ostrá směs s kedlubnami
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostravské karbanátky se sýrem
Ostravské karbanátky se sýrem
  • Recepty.cz
  • Ostrá pomazánka s pivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact