• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Oříšková buchta pro domácí pekárny

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oříšková buchta pro domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g hera
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 75
      g cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • citronová kůra
    • 2,50
      lžička droždí

Postup přípravy receptu

1
Po prvním signálu přidáme rozinky a vlašské ořechy. Program ZÁKLADNÍ.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 1. 2008 10:29

    Hluboce se omlouvám, ale tuhle buchtu zařazuju mezi tzv. "nejedlé". Je bez chuti a bez zápachu jak se říká a musela jsem jí po ochutnání opravdu ještě dovylepšovat krémem a čokoládovou polevou, aby byli doma ochotní jí sníst k snídani. Přitom rozmazlení teda nejsou, opravdu ne. Tak nevím kde se stala chyba. Jinak se mi upekla dobře, bez problémů.

  • Magda Sandtmannová | 19. 1. 2008 10:25

    Buchta nám moc chutnala,vynechala jsem rozinky a po vychladnutí buchtu rozřízla podélně a namazala krémem,který jsem si "vypůjčila"z receptu -Pařížské kostky-,který je uveřejněn také na těchto stránkách.Vršek jsem polila čokoládou a ozdobila zbytkem krému.Ani ne za hodinku bylo po buchtě.

  • Jitka | 28. 3. 2007 11:09

    Pro paní Janu: Domácí pekárna je zařízení, které s trochou nadsázky z venku vypadá jako fritovací hrnec. Dáte do ní suroviny a vyndáte hotový chleba, mazanec apod. Nebo se v ní nechá jen vykynout těsto a peče se v klasické troubě. Koukněte na stránky, které uvádí pan Brusák, prostudujte a uvidiíte. I já ji mám už doma. Je skvělá.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2007 16:01

    Jano,čemu nerozumíte? Pokud jste už v pekárně něco pekla, musí Vám být jasné, že nejdříve dáte všechno tekuté, pak všechno sypké, nakonec droždí. Základní program mívá číslo 1, někdy se také jmenuje KLASIK. Zvukové signály jsou dva, první na přidání ingrediencí, ten má na mysli i pan Brusák a druhý, když je pečeno. Je to jednoduché...

  • Jana Remková | 17. 3. 2007 14:09

    co to je,první signál?a základní program?Je to naprosto nesrozumitelné!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Droždí Hera Mléko Muškátový oříšek Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Kubánský dort

Kubánský dort

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Chřestový krém - polévka

Chřestový krém - polévka

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

260
Frýdecká kotleta v alobalu
Frýdecká kotleta v…
145
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
64
Švei-ču-žou
Švei-ču-žou
63
Mini bábovkoví zajíci
Mini bábovkoví zajíci
61
Jogurtové koblížky se skořicí
Jogurtové koblížky se…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact