• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
Napište svůj komentář k receptu

Orgasmus pro chuťové buňky

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Orgasmus pro chuťové buňky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí svíčková
    • slunečnicový olej
    • smetana
    • sýr niva
    • eidam sýr
    • gyros koření
    • grilovací koření
    • podravka Vegeta

Postup přípravy receptu

1
Vezmeme si tu božskou věc, kterou nazýváme 300 g biftek, jemně ho rukou naklepeme nebo jen tak lehce romáčkneme, to už záleží jen čistě na každém z nás, jak to máme rádi. Já ho třeba jen tak lehce promáčknu, protože ho mám rád krvavý a vysoký, tím samozřejmě nechci říct, že kdyby se více promáčkl, že z něj nemůžete udělat "krvák" - to už záleží pouze na době úpravy.
2
Nicméně takto připravený biftek z obou stran okořeníme všemi výše uvedeným kořením (kromě vegety) a dáme na rozpálený olej, restujeme z obou stran pokud chcete "originál", tak z každé strany asi 2-3 minuty. Po této době biftek sejmeme z pánve a připravíme si tu boží omáčku a to tak: do pánve nalijeme smetanu a přidáme strouhaný eidam a nivu, jemně okořeníme vegetou a gyros kořením, stále mícháme, dokud se sýry nerozpustí.
3
A v tuto chvíli jste se stali sami pro sebe velkými šéfkuchaři, protože takovýto biftek je opravdu slast. Vřele doporučuji konzumovat s čerstvým chlebem nebo prostě s tím, co vám příjde k chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

"Orgasmus"

"Orgasmus"

Lučanský chléb nejen pro diabetiky

Lučanský chléb nejen pro diabetiky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 14. 5. 2008 00:49

    slečno či paní Marcelo odlití oleje či jiných tuků je samozřejmostí omlouvám se proto těm co nalétli a neslili jej každopádně případné připáleniny odstraňte také jednodušše tím ,že na rozpálenou pánev nalejete studenou vodu....poté můžete bez výčitek připravovat bezva omáčku

  • Marcela Vrabcová | 6. 5. 2008 13:37

    Myslim, ze v receptu chybi jedna malickost, na kterou ja jsem prisla pri mnohonasobnych pokusech o horcicnou omacku, jakou dela mama... je dulezite slit z panve tuk a nechat tam jen pripadne pripeceniny, nez tam naliji smetanu. Jinak je omacka mastna s neni to proste ono.

  • marian jakubec | 3. 5. 2008 20:06

    Je to fakt,husty maso.

  • Luboš | 30. 12. 2006 08:48

    S Věrou musí být radost vařit:o) a ještě takovou dobrotu...

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:31

    dobrý nápad budu o tom přemýšlet určitě dostanete první výtisk...:-)

  • Věra | 12. 9. 2006 15:17

    Martine, vy byste mohl být spisovatel erotické kuchařky, myslím, že by mladé holky z tého knížky byly hotové. Těším se na vaše další recepty:-))

  • martin jirout | 12. 9. 2006 13:46

    jsem rád že to tak berete...pokusím se vás nezklamat dalšími recepty....

  • ELA | 12. 9. 2006 08:41

    znovu díky za atraktivní recept a jeho bezvadnou "prezentaci". Stručné, jasné, výstižné, neodolatelné :)

  • Simča Sládková | 12. 9. 2006 00:31

    No nevím, jak to chutná (vypadá to zajímavě), ale název je lákavý :o)))

  • Věra | 11. 9. 2006 15:12

    mám Or...... už jen při čtení tohoto receptu :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Grilovací koření Gyros koření Hovězí svíčková Podravka Slunečnicový olej Smetana Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Jemná perníková buchta

Jemná perníková buchta

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Kuře pečené na zelenině

Kuře pečené na zelenině

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

266
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
127
Špecle s brokolicovou omáčkou
Špecle s brokolicovou…
56
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
44
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
35
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Kuřecí maso na houbách…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact