Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kokosová očka
Koláčky z listového těsta
Holandská hrachová kaše
Lívance s tvarglemi
Celerová surimi pomazánka
Těstoviny s řepou - zapékané
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Banánová roláda s margotkou
Karbanátky z brokolice
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…