Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Žahour
Zapečené brambory se smetanou
Bramborové knedlíky ze studených…
Smetanový dortík
Gnocchi jako halušky
Ragú z divočáka na švestkách
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Cuketa se šunkou
Lembas (Elfí chléb)
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…