Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zelný salát s křenem
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Rýžový pilaf
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Losos na pomerančích
Bramborovo-fazolový salát
Pařížské řezy ....Danča
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake