Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Pikantní smažené tvarůžky
Vejce na maďarský způsob
Ořechové řezy ledové - cukroví
Švestkový štrůdl
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Bramboráky z chleba
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake