Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Švýcarské fondue
Ořechové řezy s medovou krustou
Veselá prošívaná deka
Vepřové řízky po moravsku
Špekáčky na pivě II.
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Hovězí chilli čína
Brambory zapečené se zeleninou
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát