Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Špenátové palačinky zapečené
Svíčková z kuřete
Vepřová pečeně Robert
Sladké oplatky
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Skořicové šneky
Kokosové řezy - krémové s polevou
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Babiččiny palačinky
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát