Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Čočka na slanině
Africká lilková pomazánka
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Hrníčkové knedlíky
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Gratinované brambory III
Anglická gulášová polévka
Bramboračka - houbovačka
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake