Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuře na česneku
Přírodní řízek
Šťouchané brambory II.
Třešňový koláč z podmáslí
Křenová pomazánka k tyčinkám
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Boloňský guláš na zítra
Kynutý ořechový závin
Citronové řezy-máslové a výtečné
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros